Sterrenkok Edwin Vinke doopt roos 'Bon Appétit' |
|
|
|
|
| 22 sec |
| Edwin Vinke (m.) en Hans van Hage van de Bierkreek |
|
|
Chef-kok Edwin Vinke van sterrenrestaurant 'de Kromme Watergang' heeft zaterdag 6 juli bij rozenkwekerij de Bierkreek een nieuwe roos gedoopt met de naam 'Bon Appétit'. Afgelopen jaren struinden de koks van Restaurant de Kromme Watergang regelmatig de kweekvelden van de Bierkreek af, op zoek naar geurende en smaakvolle rozen voor hun gerechten. Bij die zoektocht stuitten ze op een nieuwe roos in het testveld, gekweekt door de Canadese winner Brad Jalbert. 'De geur en verfijnde smaak van deze roos smaakt naar meer! Met de doop van deze roos willen we het culinaire 'Jaar van de Roos' openen', zo meldt de Bierkreek in haar persbericht'
LOGIN met je e-mailadres om te reageren. |
|
|
Er zijn nog geen reacties. |
Tip de redactie
|
|
| |
Agribex 2025
|
woensdag 3 december 2025 t/m zondag 7 december 2025 |
|
|
|
|
|
|
|