Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Sterrenkok Edwin Vinke doopt roos 'Bon Appétit'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 8 juli 2013
22 sec


Edwin Vinke (m.) en Hans van Hage van de Bierkreek
Chef-kok Edwin Vinke van sterrenrestaurant 'de Kromme Watergang' heeft zaterdag 6 juli bij rozenkwekerij de Bierkreek een nieuwe roos gedoopt met de naam 'Bon Appétit'. Afgelopen jaren struinden de koks van Restaurant de Kromme Watergang regelmatig de kweekvelden van de Bierkreek af, op zoek naar geurende en smaakvolle rozen voor hun gerechten. Bij die zoektocht stuitten ze op een nieuwe roos in het testveld, gekweekt door de Canadese winner Brad Jalbert. 'De geur en verfijnde smaak van deze roos smaakt naar meer! Met de doop van deze roos willen we het culinaire 'Jaar van de Roos' openen', zo meldt de Bierkreek in haar persbericht'



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER