Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

'Het Voorlichtingsgesprek' voor wie in de groene sector aan de slag wil

AGENDA
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 4 juni 2024
52 sec


Dinsdag 11 juni op vijf locaties van het Zone.college

Voor iedereen die na de zomer een branche-opleiding of mbo-opleiding wil volgen voor een baan in de groene sector, organiseert Zone.college 'Het Voorlichtingsgesprek'. In Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle zijn docenten en opleidingsadviseurs van 18 - 20 uur aanwezig om informatie te geven over de opleidingsmogelijkheden.


De avond is ook interessant voor volwassenen en jongeren die leren en werken willen combineren. De meeste mbo-opleidingen zijn in deeltijd te volgen, zodat je tegelijkertijd kunt werken. Denk aan opleidingen zoals Teelt & technologie, Tuin & landschap of Geo, data & design.

Herbert de Witte, opleidingsadviseur bij Zone.college, vertelt: 'We bieden diverse opleidingstrajecten aan waarbij werken en leren hand in hand gaan. Zo zijn er BBL-opleidingen, branche-opleidingen en cursussen. Het combineren van leren en werken is voor velen een aantrekkelijke optie. Niet alleen vanwege de financiƫle aspecten, aangezien je bij veel opleidingstrajecten een betaalde baan en dus inkomen hebt, maar ook vanwege de directe toepasbaarheid van de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk. Voor degenen die het beste leren door te doen, is dit een groot pluspunt.'

Informatiebijeenkomsten branche-opleidingen VHG en Talentboom

GeĆÆnteresseerden in de VHG branche-opleiding kunnen op 11 juni in Almelo, Hardenberg of Zwolle een informatiebijeenkomst bijwonen. In Zwolle is er ook een informatiebijeenkomst van de branche-opleiding Talentboom. Deze branche-opleidingen zijn ideaal voor zij-instromers die een vakdiploma willen behalen.


Meer informatie en aanmelden

Bezoek de website voor meer informatie over de opleidingen en het programma op 11 juni. Aanmelden kan eveneens via de website.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER