Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk

AGENDA
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, maandag 8 januari 2024
34 sec


De International Perennial Union organiseert de Summer Days van 11-14 augustus 2024 in de regio Angers/Frankrijk. Dit evenement combineert tuinbouwhoogtepunten met toeristische attracties en staat internationaal hoog aangeschreven.

Foto: ISU
Foto: ISU

Op het programma staan kwekerijen, tuinen, wijngaarden en een bezoek aan de historische stad Angers. De beroemde tuin in Chaumont sur Loire en de botanische tuin in Angers zijn bezienswaardige tuinbouwattracties.

Het aanbod aan Franse kwekerijen zal voor de noordelijke collega's interessant zijn, waar het klimaat richting een vergelijkbare temperatuur en droogte gaat. Zo kweekt Pepinière Barrault zo'n 9 miljoen planten, Pepinière Lepage 'Val de Loire' ruim 2 miljoen planten en 2500 variëteiten. De kleine, fijne kwekerij Pepiniere Plantagenêt beschikt tevens over een grote showtuin.

ISU Awards

Een internationale commissie van deskundigen zal de 30 nieuwe vaste planten die zijn ingezonden door zes veredelaars beoordelen en de beste belonen met de ISU Awards.


Het Summer Days-programma kan worden gedownload van de website van de International Perennial Plant Union op www.isu-perennials.org. De deadline voor aanmelding is 1 mei 2024.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER