Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Finalisten bekend gemaakt voor de AIPH International Grower of the Year Awards 2024

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, woensdag 6 december 2023
42 sec


Boomkwekerij Huverba is een van de kanshebbers

Negen kwekers van sier- of boomteeltgewassen van over de hele wereld hebben de finale bereikt van de AIPH International Grower of the Year (IGOTY) Awards 2024.


De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking op 23 januari 2024 op IPM Essen. Deze bijeenkomst wordt door Michael Perry, beter bekend als Mr. Plant Geek, en Sirekit Mol van Beekenkamp Plants BV. Voorafgaand aan de ceremonie zal AIPH 'Seeds of Success' presenteren, met keynote speaker Ynzo van Zanten en een paneldiscussie met eerdere winnaars van IGOTY.

Onder de negen finalisten voor IGOTY 2024 zijn vier Nederlandse en Belgische bedrijven waaronder dus boomkwekerij Huverba. De andere Nederlandse en Belgische finalisten zijn: Beyond Chrysant (Nederland). Kwekerij Dirk Mermans (Belgiƫ) en Sjaak van Schie B.V. / Jacobus van Schie.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Derk van Dorland van Huverba over zijn deelname aan de award: 'Voor ons geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Het is al heel mooi dat wij door de eerste selectieronde heen zijn gekomen. De AIPPH heeft ons de oren van het hoofd gevraagd. Allerlei zaken hebben wij aan mogen leveren. We gaan het meemaken of we gaan winnen. Dat zou natuurlijk mooi zijn, maar we hebben wel te maken met een sterk deelnemersveld.'


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER