Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Podcast Sebastiaan Hoogenraad: 'Optimaliseren processen is vooral iets wat je samen doet, maar ondernemer blijft de baas'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, zaterdag 8 oktober 2022
49 sec


Young Growers te gast op GrootGroenPlus

De vijfde sessie van de Young Growers masterclass van Boom-In-Business had als thema proces en procesoptimalisatie. Hoe kun je door kritisch naar je processen te kijken jouw rendement verbeteren en meer rust in het bedrijf brengen. De podcast werd verzorgd door Sebastiaan Hoogenraad in samenwerking met bedrijfscoach Pieter Peelen.

Opnemen van de podcast tijdens de masterclass in de perskamer van Grootgroenplus
Opnemen van de podcast tijdens de masterclass in de perskamer van Grootgroenplus



Aanleiding om juist Sebastiaan Hoogenraad uit te nodigen voor specifiek dit thema is een interview dat hij vorig jaar gaf in Boom in Business onder de titel: Een houten exportkrat als hoofdrolspeler bij groei van het bedrijf.

Hoogenraad beschrijft hierin hoe hij in de loop van jaren zijn hele interne logistiek heeft omgegooid, waarmee hij in staat is om beter om te gaan met de wensen van zijn opdrachtgevers en uit kan leveren op de momenten, die voor hen belangrijk zijn.


Automatiseren betekent niet direct dat je computers inschakelt, maar wel dat je processen zo inricht dat ook nieuwe medewerkers deze snel onder de knie krijgen.

Automatiseren

Belangrijke aspecten zijn het betrekken van medewerkers, maar ook het automatiseren van processen. Waarbij automatiseren niet direct betekent dat je computers inschakelt, maar wel dat je processen zo inricht dat nieuwe medewerkers deze snel onder de knie krijgen.


LEES OOK

Deze bijeenkomst van Young Growers werd gesponsord door Van Tuijl Haaften. Gerard van Tuijl van dit bedrijf gaf daarom een korte presentatie over dit bedrijf met vestigingen in Haaften en Opheusden.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER