Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Certis Europe en Belchim Crop Protection gaan samen verder

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 30 augustus 2022
38 sec


Fusiebedrijf Certis Belchim

Certis Europe en Belchim Crop Protection gaan sindskort samen verder onder de naam Certis Belchim.


De fusie is officieel ingegaan vanaf juli dit jaar, maar vanaf september wijzigen meerdere dingen zoals het factuuradres. Op de website van de gefuseerde bedrijven valt te lezen: 'Certis Belchim B.V. combineert de sterke punten van Certis Europe en Belchim Crop Protection, twee gerenommeerde bedrijven met expertise in productontwikkeling, registratie, marketing en hoogwaardige technische- en productkennis. Met een uitgebreid en toonaangevend portfolio ondersteunen we telers en akkerbouwers met innovatieve en creatieve gewasbeschermingsoplossingen.'

Belchim

Belchim Crop Protection is een Belgische speler op de Europese gewasbeschermingsmarkt. Wijlen Dirk Putteman richtte in 1987 zijn eigen gewasbeschermingsbedrijf Belchim op. Eind jaren negentig zocht en vond hij een strategisch partnerschap met ISK Biosciences en richtte hij een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf op.


Certis

Sinds maart 2018 heeft Certis een eigen onderzoekslocatie in Nederland. In het Certis Innovation Center worden demonstratieproeven en klantgericht onderzoek gedaan. Daarnaast worden er trainingen en workshops voor klanten en collega's verzorgd, het bevindt zich in het World Horti Center in Naaldwijk, het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER