Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Plantarium|Groen-Direkt: Een onwaarschijnlijk huwelijk: maar wel met heel veel gelukkige kindertjes

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, donderdag 25 augustus 2022
42 sec


Linda Hoogendoorn: 'Dit nieuwe concept smaakt naar meer'

De markt hield waarschijnlijk zijn hart vast: Wat zou er terecht komen van het op het eerste gezicht onwaarschijnlijke huwelijk tussen Plantarium en Groen-Direkt. Gezien het aantal bezoekers, standhouders en vooral ook positieve sfeer lijkt de nieuwe beurs met vlag en wimpel geslaagd te zijn.


De nieuwe vakbeurs Plantarium Groen-Direkt markeert een bijzonder keerpunt na een aantal lastige jaren voor de Plantarium organisatie. Een tijd die gekenmerkt werd door bestuurlijke strubbelingen, tegenvallende bezoekersaantallen en last but not least corona. Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Plantarium en Groen-Direkt samen in het huwelijksbootje zouden gaan stappen om als één beurs verder te gaan. Dit huwelijk lijkt succesvol te zijn, gezien aantal bezoekers en standhouders. Zelfs de relatief hoge temperaturen, die een dealbreker waren bij een eerdere editie van Plantarium, weerhielden bezoekers er niet van om ruim twee hectare grote evenement te bezoeken met ruim over de 200 standhouders.

Griffioen: Winnaar Beste marktintro Wild & Inheems

Smaakt naar meer

Beursdirecteur Linda Hoogendoorn is tevreden over de eerste editie: "Ondanks het zeer warme weer heeft de beurs veel bezoek getrokken met als resultaat tevreden exposanten. Natuurlijk zijn er leerpunten, maar voor ons was het een zeer geslaagde editie. Als nieuwe beursdirecteur ben ik positief verrast door alle goede reacties. Dit smaakt zeker naar meer"


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER