Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Varb rolt app uit voor groene handelsproducten

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Meike Wessels, dinsdag 27 juli 2021
56 sec


De boomkwekerij heeft een eigen handelsplatform app. Met Varb kan de kweker zijn of haar aanbod up-to-date houden en eenvoudig actuele foto's maken van het assortiment. 'Kwekers lopen dagelijks door de kwekerij met hun telefoon op zak. Zo kunnen ze snel schakelen', aldus Varb-directeur Linda Hoogendoorn-Veelenturf op haar LinkedIn-pagina.


Naast dat kwekers hun assortiment up-to-date kunnen houden middels de app, zijn ze in de mogelijkheid om op zoek te gaan naar producten. De app is tot stand gekomen met behulp van een klankbordgroep van 25 gebruikers. 'Hen hebben we gevraagd welke functionaliteiten ze in de app terug willen zien en deze app hebben we vervolgens bij ze getest. Met trots kan ik zeggen dat het nu zover is', aldus Hoogendoorn-Veelenturf.

'Een app voor en door de sector'

Digitalisering

Digitalisering in de boomkwekerij ontwikkelt zich hiermee voort. De app is een startversie en klaar om in de praktijk gebruikt te worden. Het is een mooi begin, een startversie met de belangrijkste functionaliteiten. Doordat aantallen, prijzen en foto's nu heel makkelijk aangepast kunnen worden krijgt de actualiteit van het handelsplatform een boost en stimuleren we efficiƫnte handel. En op de achtergrond blijven we de app natuurlijk door ontwikkelen naar de behoeften van de gebruikers. Een app voor en door de sector', zo sluit Hoogendoorn-Veelen haar bericht af.


Varb

Varb is een online handelsplatform voor ondernemers in het buitengroen zoals boomkwekerijproducten, vaste planten en bloembollen. Kwekers met een Varb-account kunnen hun producten zowel kopen als verkopen via het platform. Varb faciliteert de vrije handel en vraagt hierbij geen provisie. Het handelsplatform heeft verschillende handelskanalen, zoals kwekershandel voor uitgangsmaterialen, handel naar de groenaanleg voor openbaar groen en hoveniers en tenslotte handel naar retail.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER