Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Ook jubilleumeditie van Grootgroenplus bevat de Road Show

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Sjoerd Rispens, dinsdag 25 februari 2020
50 sec


Dit jaar zal de Road Show wederom plaatsvinden op de beurs Grootgroenplus. De Road Show bestaat uit een selectie aan nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd.


Editie

Vorig jaar wonnen de Clematis 'Taiga', de Cornus 'Pevé Sammy', de Gleditsia triacanthos 'Draves' (STREET KEEPER) en de Hydrangea paniculate 'Breg14' (Polestar). Zij zullen dit jaar plaatsmaken voor vier nieuwe winnaars. Omdat dit jaar de dertigste editie plaatsvindt, zal er ook nog een vijfde kandidaat worden toegevoegd. Zo komen er in totaal dertig stuks voor de dertigste editie.


Stemmen

Zodra de definitieve keuze voor de kandidaten voor de Road Show is gemaakt zullen deze verschijnen op de website en de app. Stemmen op de favorieten kan ook dit jaar weer via de app en op de beursvloer zelf. Daarnaast is het inmiddels ook weer mogelijk om planten aan te melden voor de reguliere nieuwighedenkeuring. Hoe eerder mensen planten aanmelden, des te meer ze profiteren van de uitgebreide PR-mogelijkheden. Gezien het grote belang van veldkeuringen die gekoppeld kunnen worden aan tentoonstellingskeuringen, reikt GGP een veldkeuring als extra prijs uit aan een medaillewinnaar


KVBC-awards

In een onlangs gehouden overleg met de KVBC werd daarnaast ook duidelijk dat in 2020 de KVBC-Awards weer op GGP zullen worden uitgereikt. Dit gebeurt aan het begin van de interne internationale persreis, op woensdag 30 september.

De dertigste editie van Grootgroenplus vindt plaats van 30 september tot en met 2 oktober.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER