Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

HortiContact gaat Next Level

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 17 februari 2020
69 sec


Op 18, 19 en 20 februari wordt de Evenementenhal Gorinchem weer omgetoverd in het kloppende hart van de Nederlandse tuinbouw. Bij de 17e editie van HortiContact gaat beursorganisator Easyfairs Next Level, met de toevoeging van een tweede, hypermoderne beursvloer! Maar HortiContact biedt bezoekers meer.

Seijbel Photography
Seijbel Photography

Next Level is de eyecatcher van de vernieuwde beursvloer van HortiContact. Op deze splinternieuwe en hypermoderne verdieping wordt de beursbeleving van de bezoeker nog meer versterkt. Met interessante themagebieden, een boeiend kennisprogramma en meerdere netwerkarea's biedt HortiContact bezoekers en exposanten ruimschoots de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe kennis te vergaren.

Zoals bezoekers en exposanten gewend zijn, is er ook tijdens deze editie van HortiContact volop aandacht voor innovaties. Om de kennis over ontwikkelingen nog verder te vergroten, wordt er ook een groot aantal boeiende lezingen georganiseerd. Onderwerpen die hierbij de revue passeren, zijn bijvoorbeeld soft fruit, cannabis en de nieuwste technologieƫn van internet of things.

Maar niet alleen exposanten tonen hun innovaties. Ook beursorganisator Easyfairs neemt bezoekers mee in een innovatie met de invoering van de smartbadge. Hiermee kan de beursbezoeker eenvoudig de stand van een interessant bedrijf scannen, waarna de bezoeker alle bedrijfsinformatie nog dezelfde dag in de mailbox ontvangt. Hiervoor is zelfs geen face to face gesprek meer nodig.

Seijbel Photography
Seijbel Photography
Om overzicht te creƫren, heeft Easyfairs de beursvloer ingedeeld in verschillende themagebieden. De verschillende thema's zijn internet of things, cannabis, soft fruit en hortipackaging. Hierdoor kan de beursbezoeker de exposanten die te maken hebben met een bepaald thema op een herkenbare plek op de beursvloer vinden.

Om exposant en bezoeker de mogelijkheid te geven om rustig te praten, zijn er twee netwerkarea's ingericht op de beursvloer. Hier kunnen beide partijen onder het genot van een drankje bestaande relaties onderhouden of juist nieuwe relaties opbouwen. Voor maximale ondersteuning biedt Easyfairs bezoekers een all-informule aan, waarbij eten en drinken inbegrepen zijn bij een bezoek aan HortiContact.

Bent u van plan de beurs te bezoeken? Houd de website www.horticontact.nl goed in de gaten voor actuele informatie over de beurs en het kennisprogramma. Via deze site kunnen bezoekers kaarten bestellen en alle praktische informatie vinden.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER