Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Pretpark voor plantentelers: meegaan met de Magical Garden Tour tijdens Flower Trials

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 30 april 2024
62 sec


Dinsdag 11 tot vrijdag 14 juni op locatie Kolster in Boskoop

Tijdens de FlowerTrials van 11 tot 14 juni 2024 is Kolster in Boskoop een van de dertig locaties waar je een kijkje achter de schermen kunt nemen. Bij Kolster neem je plaats op een golfkar om je te laten meevoeren op de 'Magical Garden Tour' waarin je de evolutie van 'Magical-selecties van dichtbij meebeleeft.

Met de golfkar tijdens Flower Trials 2023
Met de golfkar tijdens Flower Trials 2023

Het organiserende team doet graag uit de doeken wat je als bezoeker gaat beleven door mee te doen aan de Magical Garden Tour: 'Je ontmoet de Hydrangea moederplanten van Hoko Breeding, ontdekt een van de proeftuinen van Walter Blom Plants en krijgt een uitgebreid kijkje op de kwekerij van Kolster. Je ziet de mensen achter de schermen aan het werk en kunt ze alle vragen stellen over veredelen, planten en weefselkweek stage III.'

Salvia Magical River Rio Grande

Noviteiten in het spotlicht

De noviteiten worden letterlijk in het spotlicht gezet op locatie Kolster. De organisatie: 'Laat je verrassen door het brede en nieuwe assortiment van Magical Garden Plants - met gemeenschappelijke soorten van onze bedrijven. Krachtige rassen die door kleur, formaat, diversiteit en kwaliteit opvallen.'


'Growing better together'

Tijdens de tour zal duidelijk blijken hoe nauw de samenwerking is tussen Hoko, Walter Blom Plants en Kolster. De Magical-selecties zijn daar het zichtbare voorbeeld van. 'Met verenigde kracht en know-how zijn wij in staat hoogwaardige producten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Daardoor zijn kwekers, handelaars, retailers en eindgebruikers verzekerd van een prachtig product met een herkenbaar en sterk imago', aldus het organiserende team.


Informatie en aanmelden

Flower Trials 2024 is een evenement waarbij bijna zestig veredelaars van pot- en perkplanten hun noviteiten en nieuwe concepten presenteren op dertig locaties in drie teeltregio's.
'FlowerTrials locatie Kolster' in Boskoop is een van de locaties. Rijneveld 122a, 2771 XR Boskoop. Van 11-13 juni 08.00-18.00 en 14 juni 08.00-15.00 uur. Vooraf aanmelden via flowertrials.com is noodzakelijk.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER