Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Kiemkracht: Nieuwe toeleverancier voor de boomkwekerij in Midden-Brabant

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, dinsdag 14 november 2023
46 sec


In een tijd waarin de schaalvergroting aan de orde van de dag is en er boomkwekerijbedrijven verdwijnen en toeleveranciers fuseren komt er een nieuwe leverancier bij.


Kiemkracht in Middelbeers is per 1 oktober gestart met een nieuwe boomkwekerijpoot. Kiemkracht is geen onbekende in de regio en bedient al meer dan 10 jaar succesvol de veehouderij en akkerbouw met gewasbescherming, zaaizaden, meststoffen en folie. Daar komt dus nu een boomkwekerijpoot bij. Manager van deze nieuwe afdeling is Peter van Dongen (ex-Telermaat).

Van Dongen over de nieuwe afdeling van Kiemkracht: 'De boomkwekerijsector is aanzienlijk in Midden- en Oost-Brabant en eigenlijk is het aanbod van lokale leveranciers dun. Tijd dus om daar verandering in te brengen. Per 1 oktober jongstleden zijn er twee ervaren boomkwekerijmensen in de personen van Hans van Os en Iwan van der Steen toegetreden tot Kiemkracht. Per 1 november ben ik daar zelf begonnen. Hans en Peter zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de boomkwekerijtoelevering en Iwan is als teelttechnisch specialist ook al meer dan 10 jaar actief. Wij zijn nu druk bezig om het juiste sortiment in huis te krijgen dat hoort bij een totaalleverancier in de sector en verder zijn we natuurlijk druk met acquisitie en advisering. Onze ambities zijn aanzienlijk. Wij willen uitgroeien tot een toonaangevende boomkwekerijleverancier in de regio. Daartoe zal het team nog uitgebreid worden.'

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER