Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Ron Poppelaars Transport B.V. vestigt zich op BCT

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, woensdag 26 juli 2023
33 sec


Op 25 juli 2023 ondertekenden Ron Poppelaars, algemeen directeur van Ron Poppelaars Transport BV, en Chantal van Kuyck, algemeen directeur van Treeport BCT Partners BV, een koopovereenkomst voor een kavel op Business Centre Treeport, ter grootte van ruim 14.000 vierkante meter.


De bouwplannen zijn al in de maak, zodat het bedrijf zo snel mogelijk met de bouw kan starten. Voor Business Centre Treeport geldt een nadrukkelijk thematisch filter, gericht op de boomteeltsector. Daarom krijgen ook uitsluitend met de boomteelt verbonden bedrijven de mogelijkheid zich hier te vestigen. Voor Ron Poppelaars Transport BV is verbinding overduidelijk aanwezig. Het bedrijf is gespecialiseerd in het containertransport en koel-/vriestransport. Jaarlijks verzorgt het duizenden transporten.

Momenteel beschikt het Zundertse bedrijf over 25 eenheden en ook over een loods plus terrein en huren ze extern locaties bij, zodat het klanten kan voorzien van tijdelijke opslag en cross-docking. Ook wat dat betreft wordt een samenwerking met BCT Treehub Cold Store BV een interessante toevoeging.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER