Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Open Dagen bij tuinbouwmachinefabrikant Van Wamel drukbezocht

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Fleur Dil, donderdag 23 juni 2022
51 sec


Drukbezocht evenement ondanks zomerse temperaturen

Afgelopen vrijdag en zaterdag organiseerde de in Beneden-Leeuwen gevestigde fabrikant van tuinbouw- en fruitsorteermachines Van Wamel B.V. twee Open Dagen. Met zomerse temperaturen zette het bedrijf vanaf 10 uur zijn deuren open voor klanten, dealers en andere belangstellenden.

Een demo met de nieuwe Terra Ranger
Een demo met de nieuwe Terra Ranger

Aanleiding was het 75 jarig bestaan van het bedrijf. Naast rondleidingen in de fabriek vielen er diverse in eigen huis ontwikkelde PERFECT machines te bezichtigen én werden er een drietal kennissessies aangeboden, toegespitst op de ontwikkelingen in de professionele fruitteelt.

Warm en drukbezocht

De Open Dagen oogstte veel belangstelling van onder andere professionele fruittelers en andere klanten. Managing Director William Oomen kijkt met tevredenheid terug: 'Het zijn fantastische dagen geweest. Ondanks de bloedhitte was er een enorme opkomst, niet alleen vanuit Nederland maar vanuit heel Europa, waaronder Duitslands, Frankrijk en Roemenië. Klanten kwamen zelfs uit Californië overgevlogen om de Open Dagen bij te wonen.'


'Ondanks de bloedhitte was er een enorme opkomst, niet alleen vanuit Nederland maar vanuit heel Europa en zelfs Californië'

Naast kennissessies van onder andere universiteit Wageningen, werden de laatste innovaties gedemonstreerd op het gebied van onkruidbestrijding voor de fruitteelt. Oomen: 'Wij hebben een mechanische onkruidbestrijder ontwikkeld als alternatief voor het inmiddels omstreden glyfosaat, (Round-up). De technologie die wij daarvoor hebben ontwikkeld bleek hiervoor het beste alternatief te zijn. Klanten toonden dan ook veel belangstelling voor deze Terra Ranger.' De Terra Ranger is een nieuwe mechanische onkruidbestrijdingsmachine voor in de rij.

De Open Dagen werd op zaterdag afgesloten met een knalfeest met vuurwerk en confetti samen met de medewerkers van Van Wamel.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER