Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Nieuwe koppeling MPS en Varb biedt zekerheid en bespaart tijd

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, donderdag 14 april 2022
57 sec


Vanaf 14 april 2022 altijd actueel overzicht van gecertificeerde bedrijven door koppeling certificeringsdata MPS en Varb

Stichting Varb en MPS zetten een stap in het tonen van betrouwbare certificeringdata bij deelnemers en haar aanbodregels in Varb. De deelnemers met MPS-certificaten hebben daar profijt van aangezien de milieucertificering als doel heeft de kwaliteit en duurzaamheid te verzekeren van hun productie binnen die sierteeltsector.


De koppeling met MPS bespaart de verkoper in Varb tijd, doordat de MPS-certificaten die het bedrijf heeft behaald automatisch worden bijgewerkt. Ook is de koper in Varb hierdoor zeker dat de verkopende partij beschikt over de juiste certificaten. Vanaf donderdag 14 april 2022 is de koppeling actief en de certificeringsdata direct actueel. MPS en Varb zijn trots op de stap die hiermee is gezet om de betreffende bedrijven te ontzorgen en zien uit naar een duurzame samenwerking.

'De koppeling is vanaf donderdag 14 april 2022 actief en de certificeringsdata direct actueel'

Meetbaar en transparant verduurzamen

MPS maakt zich hard voor het verduurzamen van de wereldwijde tuinbouwsector. Dit doen ze door het ontwikkelen van innovatieve tools en certificatieschema's waarmee bedrijven hun duurzaamheidsinspanningen transparant en meetbaar kunnen maken. De standaarden van MPS zijn internationaal geaccepteerd en leidend in de tuinbouwsector. Certificering wordt uitgevoerd via zusterorganisatie MPS-ECAS. Het kantoor van het wereldwijd actieve bedrijf bevindt zich in Nederland.


Online handelsplatform voor kwekers en handelaren
Varb biedt kwekers en handelaren een online handelsplatform waar het kopen en verkopen van buitengroen en het onderling netwerken centraal staat. Stichting Varb faciliteert het platform voor 950 bedrijven in Belgiƫ en Nederland. Het aanbod op Varb bestaat uit een breed assortiment van boomkwekerijproducten, vaste planten en bloembollen. Daarnaast registreert Varb voor de boomkwekerij en vaste plantensector de plantnamen en kwaliteitskenmerken.


Bezoek voor meer informatie www.my-mps.com en varb.nl.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER