Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Boomkwekerij Lappen gaat verder onder een nieuwe naam

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, dinsdag 21 september 2021
45 sec


Na bijna 5 jaar insolventie gaat Boomkwekerij Lappen verder met een nieuwe eigenaar en onder een nieuwe naam: Baum & Bonheur.

Peter Overlack
Peter Overlack

Gedurende 125 jaar en vier generaties is boomkwekerij Lappen gegroeid tot zijn huidige omvang en belang. Al decennialang worden op een areaal van 600 hectare met veel passie en vakkennis jonge bomen opgeplant, meerdere malen verplant, opgekweekt tot grote bomen en vervolgens over de hele wereld verkocht.

Ondernemersfamilie

Sinds oktober 2016 bevond Lappen zich in een insolventieprocedure, die nu afgerond is. Sinds enkele weken heeft boomkwekerij Lappen een nieuwe eigenaar, de ondernemersfamilie Overlack. Met deze verandering van eigenaar zijn de economische moeilijkheden definitief verleden tijd, zo meldt het bedrijf in een persbericht.


Geen investering maar 'een roeping'

Peter (creatief brein en mede-bedrijfsleider), zijn zussen Anne en Eva Overlack en hun tien kinderen verheugen zich op het nieuwe engagement van hun familieholding, die voor de hele familie niet zozeer een investering maar eerder een roeping is. Gezamenlijk willen ze langdurig en duurzaam verbonden blijven aan de boomkwekerij, die ze de nieuwe naam Baum & Bonheur hebben gegeven, en met veel energie en nieuwe ideeën deze boeiende veelbelovende onderneming verder ontwikkelen.


Los van de naam verandert er in eerste instantie naar buiten toe niets. Alle medewerkers blijven in het bedrijf, de bomen blijven tot ze een nieuwe eigenaar en een geschikte plantplaats hebben gevonden.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER