Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Terrazza MC aanwezig met Geotex Pro en Wallee Pro

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Huub Snijders, vrijdag 18 oktober 2019
60 sec


Terrazza MC is bekend voor zijn wereldwijd gepatenteerde borstels die ecologisch reinigen en onkruid verwijderen mogelijk maken en speciaal ontworpen zijn voor de professionele hoveniers, boom- en plantenkwekers en steden en gemeenten. Op de Boom Innovatie Dag is het bedrijf aanwezig met Geotex Pro en Wallee Pro.


Geotex Pro

NIEUW: Terrazza MC ontwikkelde een multifunctionele reiniging- en onkruid machine, de GEOTEX PRO met de wereldwijd gepatenteerde GeoTECH borstel die ideaal is voor het reinigen en verwijderen van onkruid en algen op geotextiel (geweven of niet- geweven anti-wortel doek). Werken met de Geotex PRO gebeurt met of zonder het gebruik van (weinig) water en zonder detergenten of chemicaliƫn. Voortaan geen of weinig gebruik van dure bestrijdingsmiddel voor algen!
De Geotex PRO reinigt het geotextiel grondig; is handig voor gebruik voor kleine of grote oppervlaktes ; beschadigt het gronddoek of de omliggende oppervlaktes niet. Er is ook geen projectie van onkruid of aarde of modder.
Dankzij de bijgeleverde Terrazza Weedee onkruidborstel en de Terrazza Sweeper veegborstel, kunnen ook verharde gangpaden, opritten en andere werkvloer onderhouden worden.


Wallee Pro

De WALLEE PRO is ideaal voor het reinigen van zowel horizontale als verticale oppervlaktes zoals gronddoek, hout, kweektafels, etc. Met de Wallee PRO kan je meteen aan de slag: hij is handig in gebruik, verbruikt weinig water en er is beperkte of geen projectie van grond of zaailingen. De Wallee PRO is ideaal voor kleinere, soms moeilijk bereikbare oppervlaktes en levert onmiddellijk een mooi resultaat!


Voor meer informatie: info@terrazzamc.be.

De Boom Innovatie Dag, met als thema 'Groen = poen', is op 24 oktober gratis te bezoeken bij Boomkwekerij Udenhout. Aanmelden is wel verplicht en kan via boominnovatiedag.nl. De Boom Innovatie Dag wordt georganiseerd door de vakbladen Boomzorg, Boom in Business en Stad+Groen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER