Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wilma's Lawn & Garden - laat je planten stralen!

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zondag 18 augustus 2019
87 sec


Ook dit jaar zijn wij van Wilma's Lawn & Garden aanwezig op Plantarium om onze merken en producten te presenteren. In deze special vertellen we je graag al wat meer over ons aanbod.


Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoeding, stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van tuinders en kwekers. Om aan deze almaar toenemende vraag te voldoen, is Wilma's Lawn & Garden continu bezig met het samenstellen van de beste producten voor elk gewas. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Wilma's Lawn & Garden voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dankzij het ruime assortiment kunnen wij voldoen aan de wensen van iedere tuinder en voorzien in ieder gewas.

Recent is het assortiment van Wilma's Lawn & Garden uitgebreid met een aantal gevestigde merken, namelijk Atami, B'Cuzz, ATA en ATA NRG. Al deze producten zijn van zuivere kwaliteit en optimaal uitgebalanceerd voor al uw planten. Met onze producten kunt u zelf de voedingsoplossing aanpassen aan de individuele behoefte van de plant of het gewas. Deze universele plantenvoeding is ook nog eens gunstig voor uw portemonnee.

Naast kwaliteitsvoeding is het uiteraard van belang om substraten van hoge kwaliteit te gebruiken. Wilma's Lawn & Garden heeft diverse kwaliteitssubstraten voor verschillende kweekmethodes. De tuinder of kweker kan zelf bij zijn voeding het juiste substraat kiezen. Voor de tuinders die graag op hydro kweken, heeft Wilma's Lawn & Garden 'Wilma Systems' in het assortiment. Dit zijn automatische bewateringssystemen.

Met ons grote aanbod doen wij hard ons best om voor elke manier van kweken de juiste hulpmiddelen te bieden, zodat dit altijd resulteert in een rijke en succesvolle oogst. Ook vinden wij het erg belangrijk hierbij duurzaam en milieuvriendelijk te werk te gaan. Met de ATA NRG-lijn komen we de milieubewuste kweker tegemoet. Een aantal van onze producten is inmiddels biologisch gecertificeerd en we zijn hard op weg naar 100 procent duurzaam verpakkingsmateriaal.

Bij Wilma's Lawn & Garden denken we graag mee! We begrijpen dat geen twee gewassen hetzelfde zijn en dat niet elke tuinder hetzelfde resultaat voor ogen heeft. Daarom vinden wij het belangrijk om aan elke manier van kweken tegemoet te komen. De tuinder weet immers zelf als geen ander wat het gewas nodig heeft! Uiteraard staat ons team altijd klaar om antwoord te geven op vragen of indien nodig productadvies te geven.

Ben je benieuwd naar ons grote productaanbod, op zoek naar iets specifieks of wil je meer informatie? Wij heten je van harte welkom in standnr. 193 op Plantarium, zodat we samen kunnen kijken naar het perfecte product voor jouw planten. Graag tot dan!

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER