Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Plantarium 2019: Green Fits All!

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, vrijdag 5 juli 2019
66 sec


De 37e editie van Plantarium, dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij, vindt plaats van 21 tot en met 23 augustus 2019. Plantarium en Groen-Direkt tonen dan tijdens het grootste internationale tuinplantenevenement van het jaar een totaalpakket aan boomkwekerij-aanbod. 'Handel en productie kunnen in een inspirerende omgeving tot bloei komen', aldus de organisatie.


In navolging van vorig jaar vindt het evenement wederom plaats in aansluiting bij Groen-Direkt onder één dak: in twee aangrenzende hallen aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.

Green Fits All

Het thema van Plantarium 2019 is 'Green Fits All', stellen de organisatoren. 'Met dit thema biedt de beurs een platform voor samenwerking binnen de keten, maar ook daarbuiten. Groen heeft de toekomst. Groen past binnen elke werkwijze en levensstijl. Groen maakt het geheel compleet. Groen is een maatschappelijk issue. Plantarium 2019 wil ondernemers stimuleren om ook buiten de keten te zoeken naar samenwerking met bedrijven en instanties, waardoor groen kans op groei geeft.'


'Groen past binnen elke werkwijze en levensstijl'

Keuringen

Tijdens Plantarium worden twee prijzen toegekend: een voor de Beste Nieuwigheid en de persprijs. Nieuwigheden zijn de nieuw geïntroduceerde planten van bedrijven uit binnen- en buitenland die op Plantarium worden gekeurd door de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen. De persprijs wordt toegekend in twee categorieën: tuinplanten (geschikt voor tuin, terras en balkon) en concepten. De persprijs wordt toegekend door een jury van binnen- en buitenlandse vakjournalisten en wordt internationaal breed in de publiciteit gebracht.


Wat kunnen bezoekers verwachten?

Fysieke aansluiting bij Groen-Direkt
Grootste internationale tuinplantenevenement
Totaalpakket van boomkwekerij-aanbod
Drie vakdagen
Volop inspiratie, motivatie en innovatie
Full service
Nieuwighedenpresentatie in samenwerking met de KVBC


Standhouders

Veredelaars/vermeerderaars
Kwekers van houtige gewassen en vaste planten
Handelaren met retailconcepten
Handelskwekerijen
Licentiehouders
Toeleveranciers


Praktische gegevens

Plantarium vindt plaats van woensdag 21 t/m vrijdag 23 augustus 2019 op het International Trade Center te Boskoop/Hazerswoude. Te bereiken via de parkeerplaats op het Greenpark Boskoop, Denemarkenlaan 9. De entree is gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via www.plantarium.nl. Openingstijden van 8.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER