Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Rabobank verlengt sponsorovereenkomst GrootGroenPlus

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 10 augustus 2016
38 sec


Coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie U.A. in Zundert heeft de sponsorovereenkomst met de vakbeurs voor drie jaar verlengd.

Op woensdag 5 oktober tijdens de 26e editie van de vakbeurs zullen John Oostvogels, David Bömer en Wendy Vervaart daartoe dan ook officieel de stukken ondertekenen.

Door de overeenkomst kan de bank de agrosector ondersteunen en dicht bij haar klanten staan, iets waar de bank naar streeft. Daarnaast is de Rabobank nauw betrokken bij de gehele vakbeurs en worden zaken die in de markt spelen en het beursprogramma afgestemd.

De sponsorgelden van Rabobank worden onder meer ingezet voor de optimalisatie van de Wi-Fi, die dit jaar het gebruik van de app mogelijk maakt. Deze app staat inmiddels al in de stores. Daarnaast blijft de Rabobank voorzitter bij de standkeuring voor de Jan van Dongen- en Jac Loddersprijzen en reiken ze deze erkenningen tijdens de opening uit.

Vakbeurs GrootGroenPlus wil zich op de kaart zetten als een internationale vakbeurs die podium biedt aan ondernemers en organisaties die het beste uit zichzelf naar boven weten te halen en met hun product of dienst duurzaam, betrouwbaar, vooruitstrevend en beeldbepalend zijn in de boomkwekerijsector.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER