Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Van Iperen neemt Mol Agrocom en De Witte Agro over

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, zondag 15 november 2015
40 sec


Agrarisch toeleverancier Van Iperen B.V. uit Westmaas neemt per 1 januari 2016 de bedrijven Mol Agrocom B.V. te Oude-Tonge en de Witte Agro B.V. te 's-Gravenpolder over.

Met deze overname worden de krachten op het gebied van kennis en innovatie van teeltsystemen gebundeld. Hierdoor zullen de bedrijven nog beter in staat zijn om hun klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardig advies ten behoeve van een gezonde en renderende teelt.

Van Iperen, Mol Agrocom en De Witte Agro werken momenteel al samen in de akkerbouw en fruitteelt en vullen elkaar uitstekend aan. De toeleveringsbedrijven hebben een sterk adviserende rol, waarbij ze telers ondersteunen in het teeltproces. Door de overname worden de krachten gebundeld op het gebied van kennis en innovatie en ontstaat er ook synergie ten aanzien van logistiek, distributie en ondersteunende afdelingen. De bedrijven zullen hun dienstverlening aan klanten hierdoor verder kunnen optimaliseren.

Momenteel leidt Wim in ’t Veld de bedrijven Mol Agrocom en De Witte Agro. Na de overname zal hij de commerciële aansturing van beide bedrijven voortzetten. Jan Bakker, algemeen directeur van Van Iperen B.V., zal na de overname ook de eindverantwoordelijkheid voor Mol Agrocom en De Witte Agro op zich nemen.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER