Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Stichting EPS opent tweede ronde voor financiële bijdrage aan boomkwekerijprojecten

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, woensdag 10 juli 2024
65 sec


Bevorderen van kwaliteit en afzet boomkwekerijproducten

Stichting EPS is gericht op het bevorderen van boomkwekerijproducten en de afzet daarvan. Wat EPS betreft mag er nog meer ondernomen worden. Daarom wordt voor 2024 een tweede ronde uitgeschreven, waarin partijen innovatieve ideeën kunnen inzenden voor de boomteeltsector, waar EPS een financiële bijdrage aan kan leveren.

Foto: GrootGroenPlus
Foto: GrootGroenPlus

Vakbeurs GrootGroenPlus diende begin 2024 een plan in bij EPS om het aantal internationale inkopers op de vakbeurs te vergroten. Door middel van dit project kan in het stimuleren van internationale bezoeken aan GrootGroenPlus een specifieke focus worden aangebracht op potentiële standhouders en op het bevorderen van de handel in boomkwekerijproducten met een nadruk op het visuele aantrekkelijke segment. Een vakkundige jury besloot op basis van het projectplan een financiële bijdrage toe te kennen, in ieder geval voor dit beursjaar maar wellicht ook voor herhaling in komende jaren.

Tweede ronde

Gestimuleerd door de ingediende ideeën tijdens de eerste ronde, heeft stichting EPS besloten om een tweede ronde uit te schrijven en wederom een project te ondersteunen door middel van een financiële bijdrage. Inschrijvers kunnen hun ideeën aandragen, mits ze aansluiten bij de doelstellingen van stichting EPS. Dat zijn het stimuleren van de kwaliteit van boomkwekerijproducten in algemene zin, het bevorderen van de afzet van boomkwekerijproducten en het verrichten van alle activiteiten die te maken hebben met, of kunnen bijdragen aan de twee voorgenoemde doelstellingen. Een vakkundige jury van acht personen zal zich hier vervolgens over buigen en de beste inzendingen krijgen de kans om hun idee aan deze jury te presenteren.


Inzendingen

Voor EPS zijn samenwerkingsverbanden een pre. De initiatieven die een bijdrage toegekend krijgen, mogen hun project en/of het resultaat bovendien presenteren op de 34e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, van 2-4 oktober in Zundert. Om deel te kunnen nemen, dient het idee, voorzien van een gedegen projectplan met begroting, voor 1 september 2024 aangemeld te worden. Stuur het plan met toelichting en eventueel foto- en filmmateriaal in via info@grootgroenplus.nl.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER