Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wist je dat je met langzaam werkende meststoffen veel tijd, energie en geld kunt besparen?

ARTIKEL
PRODUCTNIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Rob Bierman, maandag 1 juli 2024
48 sec


Lensli Academy: substraatspecialisten delen expertise en marktkennis.

Wist je dat je met de inzet van de juiste meststofcombinatie veel tijd, energie en geld kan besparen? En dat hernieuwbare grondstoffen een heel andere bemestingsaanpak vragen dan veen?


Meststoffen zijn nodig voor gezonde en sterke gewassen en zijn er in allerlei verschillende vormen, van enkelvoudig tot meervoudige toepassingen en van langzaam werkende versus snelwerkende varianten. Maar wat bepaalt nu welke variant en strategie het meest geschikt is voor je gewas?

Minder bijsturing nodig

Het gebruik van langzaam werkende meststoffen biedt gemak, zekerheid en efficiency. Dankzij langzaam werkende meststoffen hoeft er gedurende de teelt veel minder (bij)gestuurd te worden, waardoor je als teler wordt ontlast.
In onze Academy hebben we alle feiten over reguliere versus langzaam werkende meststoffen in het substraat op een rij gezet. Lees alles hierover in de Lensly Academy.


Lensli Academy

In de Lensli Academy informeren de substraatspecialisten van Lensli over praktijksituaties die zij in de sector tegenkomen, lees je meer over in de praktijk verkregen inzichten en kun je teelttips terugvinden. Iedere maand zullen de substraatspecialisten informatie met de lezers van Boom in Business delen over uiteenlopende zaken rondom het overkoepelende thema substraat. Ga voor meer interessante artikelen en handige (teelt) tips naar de Lensli Academy.

Volgende maand staat silicium centraal, een essentiƫle bouwsteen voor de opbouw van de celwanden van een plant. Houd dit platform dan ook goed in de gaten!

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER