Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Nieuw buitenterras en mogelijkheden voor groepsbezoek

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, donderdag 25 april 2024
70 sec


Groter Plantarium|Groen-Direkt trekt veel internationale exposanten

Tuinplantenbeurs PlantariumGroen-Direkt is in het voor- en najaar de plek waar handel en ontmoeting van groene vakgenoten en leveranciers hand in hand gaan. Ook internationaal is er veel belangstelling voor de beurs. De beursvloer wordt voor de augustus-editie uitgebreid met tien procent extra ruimte. Desondanks verwacht de organisatie vroegtijdig uitverkocht te zijn voor exposanten.

Najaarseditie 2023
Najaarseditie 2023

Buitenlandse exposanten van voorgaande edities zijn op de najaarseditie wederom van de partij en breiden zelfs uit. Ook onder de nieuwe exposanten komt een aanzienlijk aandeel uit het buitenland. Exposanten uit alle landen zijn welkom, ook bedrijven die geen relatie hebben met Groen-Direkt kunnen deelnemen.

Nieuw: sfeervol buitenterras

De tuinplantenbeurs in Hazerswoude-Boskoop draait om planten, maar de Najaarseditie is ook hét moment waar kwekers en inkopers elkaar treffen. Relaties worden onderhouden, nieuwe contacten ontstaan en plannen worden gesmeed voor de komende seizoenen. Naast het vaste beursgebouw verrijst een ruime, lichte en gekoelde tent met daarom heen een cateringplein met een groot en gezellig binnen- en buitenterras. Onder alle (weers)omstandigheden biedt de beurs zo de perfecte, sfeervolle plek voor overleggen, ontmoeten, onderhandelen en genieten.


Green Retail Awards

PlantariumGroen-Direkt staat tevens bekend om het introduceren van nieuwigheden en innovaties. Deze worden op prominente plekken op de beurs gepresenteerd, zoals de Bezoekersfavoriet en de Wall of Fame direct bij de entree. Voor de Nieuwigheden en de Marktinnovaties wordt een mooie hotspot gecreëerd bij het buitenterras.


Bezoek met groepen

De beursorganisatie vindt het belangrijk bezoekers gastvrij te onthalen. Daarom is er gratis koffie, thee, fris en belegde broodjes. Ook wordt het aantrekkelijk gemaakt om met een groep inkopers of bezoekers naar de beurs te komen. Vooraf aangemelde groepen kunnen met een groepsticket direct doorlopen bij de entree en ook kan de bus de groep voor de entree afzetten. Voor de groep kan er een eigen tafel bij het meetingpoint worden gereserveerd en er kan een ontvangst en rondleiding over de beurs worden geregeld.


Praktisch

Najaarseditie 2024: 21 en 22 augustus 2024, voorjaarseditie 2025: 4 en 5 februari 2025
Exposanten kunnen via de website nog inschrijven voor een stand. Aanmeldingen die tot en met 26 mei binnen komen profiteren van een vroegboekkorting (uitgezonderd de budgetstands).

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER