Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Plantarium|Groen-Direkt 2022

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, donderdag 16 juni 2022
64 sec


Beurs is toegankelijk voor geregistreerde vakbezoekers

Bezoekers kunnen zich registreren voor hun bezoek aan de nieuwe editie van tuinplantenvakbeurs PlantariumGroen-Direkt. Tuincentra, retail en andere vakmatig geïnteresseerden in buitengroen, bezoeken de beurs op 24 en 25 augustus in Boskoop.

De signalen wijzen erop dat PLANTARIUMGroen-Direkt druk bezocht zal worden
De signalen wijzen erop dat PLANTARIUMGroen-Direkt druk bezocht zal worden

Op 22.000 vierkante meter presenteren meer dan tweehonderd plantenleveranciers zich in hun stands en er zijn meer dan vijfduizend direct bestelbare monsterpartijen van GROEN-Direkt beschikbaar.

Inschrijven

Voorinschrijving is mogelijk via de inschrijfpagina.

Voorinschrijving loont

De beursorganisatie vraagt haar bezoekers met klem om zich zo vroeg mogelijk vooraf te registreren. De eerste signalen wijzen erop dat de beurs zeer druk bezocht zal gaan worden. Op basis van de voorregistraties kan de beursorganisatie rekening houden met voldoende parkeergelegenheid en catering, welke beide gratis beschikbaar zijn voor de voorgeregistreerde bezoekers.


'Het enthousiasme van alle vroege inschrijvingen is een prachtig antwoord op de vraag waar het beursteam aan wil voldoen: Met elkaar het grootste tuinplanten vak-evenement voor Europa neerzetten!'

Bezoekers die zich van te voren hebben aangemeld krijgen met hun registratiebewijs direct toegang tot de beurs. Uiteraard is registratie ter plaatse ook mogelijk, maar dat kost wel wat tijd door de wachtrijen die hierdoor kunnen ontstaan. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en na registratie.

Standruimte bijna uitverkocht

Het beschikbare vloeroppervlak voor de beurs PlantariumGroen-Direkt is nagenoeg uitverkocht. Op de deelnemerslijst staan zo'n 180 bedrijven uit binnen- en buitenland. 'Het enthousiasme van alle vroege inschrijvingen is een prachtig antwoord op de vraag waar het beursteam aan wil voldoen: Met elkaar het grootste tuinplanten vak-evenement voor Europa neerzetten!', aldus directeur Linda Hoogendoorn-Veelenturf. Bedrijven die nog willen deelnemen kunnen zich afhankelijk van de beschikbaarheid van de laatste meters nog aanmelden als exposant. Check de beschikbaarheid via de website.


LEES OOK
Vakbeurs PlantariumGroen-Direkt 2022
06-01-2022 | NIEUWS
132 sec

Over PlantariumGroen-Direkt

PlantariumGroen-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 en is geopend van 7 tot 17 uur. De beurs wordt gehouden op en rond de Groen-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Kijk voor meer informatie op de website van de beurs.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER