Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

De sprekers van Young Growers Groenversneller

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Charlotte van Iersel, vrijdag 4 februari 2022
98 sec


Gesprekspartner voor getalenteerde kwekers

Vakblad Boom in Business lanceert het ondernemers- en netwerkprogramma ‘Groenversneller - Young Growers’. In dit coachingstraject krijgen jonge getalenteerde kwekers tot 39 jaar de tools om onder begeleiding van bedrijfscoach Pieter Peelen meer uit hun onderneming te halen. ‘Young Growers’ is een opvolger van de drie eerdere succesvolle Groenversneller-edities voor hoveniers. Het programma neemt de kweker mee langs zeven thema’s: in 8 gezamelijke sessies; van klant tot financiën en van internationalisering tot innovatie.

Lendert de Vos, spreker Young Growers Groenversneller
Lendert de Vos, spreker Young Growers Groenversneller

Young Growers heeft maar liefst zeven sprekers inspirerende namen in de sector. Hieronder lichten we de sprekers toe en onze coach.

Aanmelden Young growers- Groenversneller

Aanmelden voor de laatste twee plekken in het traject kan via Charlotte@nwst.nl of via het aanmeldformulier. Je kan ook even bellen, dan vertellen we je iets meer over het traject: 024-2034098.

Coach Pieter Peelen

Pieter Peelen is onze vaste MKB-coach en heeft vergelijkbare coachingstraject gedaan voor hoveniers en de metaalunie. Daarnaast werkte hij vroeger ook op een boomkwekerij. Pieter is expert op het gebied van groeistrategieën. Pieter helpt je de vinger te leggen waar het pijn doet en begeleidt je door het gehele traject heen samen met zijn team van groeiexperts.


Frans van Wanrooij ABAB

Frans van Wanrooij is werkzaam bij accountant Abab. In zijn klantenkring bevinden zich een groot aantal kwekers. Daarnaast is lid van het Grootgroenplus bestuur en begeleid hij een studieclub voor boomkwekers.


Martin Houben Boomkwekerij Udenhout

Martin Houben, is directeur, mede-eigenaar van Boomkwekerij Udenhout, maar heeft een achtergrond in de bankenwereld.


Corianne Oudijk GrootGroenPlus en Boomkwekerij Arend Oudijk

Corianne Oudijk is bestuurslid bij GrootGroenPlus en Commercieel manager bij Boomkwekerij Arend Oudijk. Daarnaast heeft ze maar liefst 9 jaar gewerkt bij GRS Retail en haar persoonlijke motto is: Los alle problemen voor 09.00 uur op en maak de dag en je hoofd vrij om je taken af te maken.


Sebastiaan Hoogenraad Hoogenraad Handelskwekerijen.

Sebastiaan Hoogenraad is directeur van Hoogenraad Handelskwekerijen. De laatste jaren heeft hij hard gewerkt om de logistiek van zijn plantgoedkwekerij met 1500 verschillende soorten op voorraad toekomstbestendig te maken


Didier Hermans Herplant

Didier Hermans is directeur van Herplant is een boomkweker die net wat meer dan andere kwekers initiatief durft te nemen. De afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op innovaties van het Buxus sortiment. Het resultaat: Vier resistente Buxus cultivars die onder de merknaam Betterbuxus op markt worden gebracht


Peter Heutinck Vaste plantenkwekerij Heutinck

Vaste plantenkweker Peter Heutinck wil meer zijn dan alleen een succesvolle ondernemer of kweker. Ondernemen is voor hem ook een manier om als mens met andere mensen om te gaan. De centrale vraag is daarbij steeds: 'Hoe wil ik op mijn leven terugkijken als ik tachtig ben? Dit maakt Peter een echte kwekersfilosoof.


Lendert de Vos Lendert de Vos B.V.

Lendert de Vos is een van de twee directeuren van Lendert de Vos BV, maar is naar buiten toe het gezicht van het bedrijf. Lendert heeft uitgebreide internationale ervaring in de sector. Met name als het gaat om het positioneren van nieuwe cultivars.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER