Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Nieuwe locatie Vitelia Agrocultuur

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 23 december 2021
34 sec


Vitelia Agrocultuur heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Denemarkenlaan in Hazerswoude-Dorp. Onder toeziend oog van de directie en aannemer is de sleutel van het nieuwe pand symbolisch overhandigd.

Erwin Vergeer (directeur Vergeer Bouw B.V.), Nico van der Smit (bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur Hazerswoude-Dorp) en John Pouwels (directeur Vitelia Agrocultuur)
Erwin Vergeer (directeur Vergeer Bouw B.V.), Nico van der Smit (bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur Hazerswoude-Dorp) en John Pouwels (directeur Vitelia Agrocultuur)

Het bedrijf biedt (boom)kwekers in de regio Boskoop een totaalassortiment van kwekerijproducten. De splinternieuwe vestiging is gerealiseerd door bouwbedrijf Vergeer Bouw B.V. uit Reeuwijk. Nico van der Smit, bedrijfsleider van de nieuwe vestiging, is trots: 'De laatste weken van dit jaar is ons team druk in de weer om de verhuizing naar de nieuwe vestiging volledig af te ronden. Op 3 januari openen we officieel onze deuren en beleveren wij onze klanten vanuit onze nieuwe locatie.'

De nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur bevindt zich centraal op het ITC terrein en is eenvoudig te bereiken. Een strategisch gekozen locatie in het handelsgebied van plantenexporteurs en plantendistributiebedrijven in de Greenport Boskoop.

Feestelijke opening

De feestelijke opening voor stakeholders en het grote publiek laat nog even op zich wachten. Vitelia Agrocultuur wacht geduldig af tot de huidige coronabeperkingen het toelaten om een officiƫle open dag te kunnen organiseren.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER