Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Kreuwel Plastics Almelo BV nieuwe partner NWST

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Emiel te Walvaart, woensdag 6 oktober 2021
43 sec


Kreuwel Plastics Almelo BV is contentpartner geworden bij uitgeverij NWST. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige spuitgietproducten.

Luc Snijders is de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf Kreuwel Plastics Almelo BV..

Kreuwel Plastics Almelo BV is sinds 1979 producent van hoogwaardige spuitgietproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van plantpotten, boom- en rozencontainers, emmers, speciekuipen en bakken in een maatvoering tussen 1 en 90 liter. Het is een echt familiebedrijf, waar nu de derde generatie de scepter zwaait in de persoon van Luc Snijders. De producten van Kreuwel Plastics vinden hun weg over de hele wereld.
Kreuwel gelooft dat de markt steeds meer verschuift van voorraadgestuurd naar ordergebonden. Door het huidige grondstoftekort bestellen kwekers eerder, om zich te verzekeren van plantpotten voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zal het percentage gerecycled en recyclebaar een grote rol spelen bij de bestellingen van kwekers. Kreuwel heeft drie merknamen op de markt gebracht om aan deze vraag te kunnen voldoen.


Partner NWST

Sinds kort is Kreuwel partner van NWST. Luc Snijders: 'Wij zijn partner geworden van NWST omdat wij ons meer willen laten zien in de markt. We zijn een betrouwbaar spuitgietbedrijf, met hoogwaardige producten en een hoge leverbetrouwbaarheid. Ons beleid is om samen met onze dealers de klant te ontzorgen door in te spelen op klantwensen. Via NWST kunnen wij dit op een goede manier uitstralen naar de markt.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER