Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Haifa zoekt een gedreven Commercieel Technisch bemestingspecialistOns bedrijf
Haifa North West Europe maakt deel uit van Haifa Chemicals, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van meststoffen voor de tuinbouw. Door de implementatie van sterke product-markt combinaties heeft Haifa Chemicals zich ontwikkeld tot een marktleider met wereldwijde faam (www.haifa-group.com).

Haifa zoekt een gedreven:

COMMERCIEEL TECHNISCH BEMESTINGSSPECIALIST

De functie
Je adviseert als Haifa’s specialist kwekers, distributeurs en voorlichters over onze meststoffen, met oog op voortdurende marktontwikkeling met als voornaamste werkgebied Zuid- en Zuidwest Nederland. Gezien de regio is er veel aandacht voor de boomkwekerij, zowel in container- als vollegrondsteelten. Haifa kijkt daarnaast naar de zachtfruit- en de landbouwsector, ook daar zijn mogelijkheden tot ontplooing van de werkzaamheden.
Het assortiment bestaat uit gecontroleerd vrijkomende meststoffen en water oplosbare meststoffen. Bekende merknamen zijn Multicote, Multigro, Haifa-Cal Prime, Multi-K Mg, Multi-K Reci, Polyfeed, Soluplant & MyCoteN Mix.

Jouw profiel
Wij zoeken een zelfstandig, ondernemend persoon die zich, na een gedegen inwerkperiode, ontwikkelt als een pionier in onze internationale organisatie. Vereisten voor deze boeiende functie zijn:
- Voltooide tuinbouw opleiding (HBO);
- Graag minimaal 3 jaar ervaring in advies & verkoop in de boomkwekerij sector maar kandidaten met de juiste drive en ambitie met minder (of veel meer) ervaring kunnen ook in aanmerking komen;
- Accurate en resultaatgerichte persoonlijkheid;
- Een autonoom en creatief persoon die innovaties snel kan koppelen aan marktbehoeften en –trends;
- Goede beheersing van de Engelse taal.

Overig
Gelet op het werkgebied gaat de voorkeur er naar uit, dat je woonachtig bent in het Zuiden van Nederland.

Ons aanbod
Een uitdagende job binnen een zeer enthousiast en gedreven team in een internationaal georiënteerde onderneming met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter van Dongen via pieter.van.dongen@haifa-group.com of via telefoon: 06 22195971.

Sollicitatie
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV op NorthWestEurope@haifa-group.com,
t.a.v. Mevr. E. De Neef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES