Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

350 bezoekers eerste dag Garden Trials and Trade

woensdag 13 juni 2018

Organisator Jos van Lint
De kop is eraf voor Garden Trials and Trade. Jos van Lint, organisator van de nieuwe beurs, is 'dik tevreden' met de cijfers van de eerste dag.

De eerste beursdag kon rekenen op zo'n 350 bezoekers afkomstig uit verschillende landen, laat Van Lint weten. Tijdens de opening was te merken dat iedereen tevreden was over hoe de beursvloer eruit zag. Tegelijkertijd was het natuurlijk spannend of er, ondanks de gedegen voorbereiding, werkelijk mensen zouden komen. Naar nu blijkt was dat nergens voor nodig; met 350 bezoekers mag de eerste dag van dit nieuwe evenement met recht geslaagd genoemd worden.

Garden Trials and Trade richt zich op nieuwigheden in de sector. Op de eerste dag werd daarom de Beste Noviteit uitgeroepen. De titel ging naar de Hydrangea paniculata 'Breg14' (Polestart) van Breederplant uit Gouda. Daarnaast kende de jury zilveren en bronzen medailles toe. Meer over de noviteitenkeuring lees je hier.

Garden Trials and Trade heeft met 34 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse, een mooi deelnemersveld. De deelnemers presenteren hun noviteiten en innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten. Zo kunnen bezoekers in één keer kennismaken met de actuele innovaties in het sortiment van 34 bedrijven.

Garden Trials and Trade is vandaag en morgen nog te bezoeken, van 9:00 tot 18:00 uur, in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre te Hazerswoude-Dorp.

Is de introductie van dit nieuwe evenement je ontgaan? Hier lees je meer over de oprichting en de aanleiding daartoe.

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES