Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

EPS komt met innovatieprijs voor jonge boomkwekers

maandag 11 juni 2018

Stichting EPS (European Plant Support) schrijft dit jaar voor het eerst een prijsvraag uit waarbij jonge boomkwekers kans maken op een bedrag van vijfduizend euro.

Van inschrijvers wordt gevraagd om innovatieve idee├źn aan te dragen die aansluiten bij de doelstellingen van de stichting. Deze doelen zijn het stimuleren van de kwaliteit van boomkwekerijproducten in algemene zin, het bevorderen van de afzet van boomkwekerijproducten en het verrichten van alle activiteiten die te maken hebben met of kunnen bijdragen aan de twee voorgenoemde doelstellingen.

Uitreiking op Grootgroenplus

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury van vijf personen. De beste drie inzendingen krijgen de kans om hun idee te presenteren aan deze jury. Uit die presentaties wordt vervolgens de winnaar gekozen die de prijs van vijfduizend euro wint. Dit is de inzending met het idee dat het beste aansluit bij de innovatiedoelstellingen van stichting EPS. De winnaar wordt bekendgemaakt op de 28e editie van Grootgroenplus, van 3 tot en met 5 oktober.

Deelnemers moeten geboren zijn op of na 1 oktober 1978. De inschrijving loopt nog tot 1 september.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES