Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Innovaties en noviteiten van 34 bedrijven op één locatie

maandag 11 juni 2018

Garden Trials and Trade heeft met 34 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse, een mooi deelnemersveld. De deelnemers presenteren van 12 t/m 14 juni hun noviteiten en innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten. Een unieke kans om in één keer kennis te nemen van de actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten van 34 bedrijven!

De beursvloer wordt compact en overzichtelijk. Qua indeling is gekozen voor een open structuur. In plaats van een hoge tussenwand vormt een haag van 1,80 m hoog de afscheiding tussen twee stands. De beurs krijgt hierdoor een mooie groene en transparante uitstraling. Centraal op de beurs ligt het Groene Café, een ontmoetingsruimte voor standhouders en hun klanten.

Klantencontactavond
Op woensdag 13 juni is er aansluitend aan de beurs een klantencontactavond. Van 18.00 tot 20.00 uur kan er in een informele sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar worden gesproken. Standhouders kunnen hun klanten hiervoor uitnodigen.

Praktisch
Garden Trials and Trade wordt gehouden van 12 t/m 14 juni 2018 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre te Hazerswoude-Dorp. De openingstijden zijn op alle dagen van 9.00 tot 18.00 uur. Rondom de beurslocatie zijn tijdens het evenement voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (gratis parkeren). Voor vakbezoek is de entree gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via www.gardentrials.com.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES