Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Road Show krijgt vervolg op Grootgroenplus 2018

woensdag 4 april 2018

De winnaar van 2017 (Foto: Plantipp.eu)
In 2017 was er voor het eerst een zogenaamde Road Show aanwezig op vakbeurs Grootgroenplus. De organisatie meldt nu dat dit initiatief een vervolg krijgt.

De Road Show bestaat uit een selectie aan nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Via deze Road Show kan aan deze planten nogmaals aandacht worden besteed.

Terugkerende nieuwigheden
Dit jaar gaat het om 28 reeds gekeurde terugkerende nieuwigheden. De volledige lijst met planten voor de Road Show wordt binnenkort bekendgemaakt. Het gaat hierbij om een aantal exemplaren die vorig jaar ook deelnamen, aangevuld met andere terugkerende noviteiten. Bezoekers kunnen ook in 2018 weer stemmen op hun favoriet. Deelnemers kunnen vooraf aangeven welke soorten ze kweken of verhandelen.

Opzet
De Road Show wordt dit jaar nog verder uitgerold over de beurs. Vorig jaar was de Road Show direct bij de ingang te zien; dit jaar vinden bezoekers de terugkerende noviteiten op de route. Ze worden namelijk opgedeeld in verschillende presentaties, die langs de rode, grijze en blauwe route geplaatst worden. De planten zijn te herkennen aan de speciaal ontworpen potcovers en de gelijke tentoonstelling.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES