Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

De meest gelezen nieuwsberichten op boom-in-business.nl

vrijdag 22 december 2017

Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.

Is een van deze nieuwtjes je ontgaan? Klik op de link om het originele berichtje nogmaals te lezen.

1. De Batouwe neemt Boomkwekerij C. Verhelst-Verplancke uit Jabbeke over
In juni werd bekendgemaakt dat per juli de activiteiten en het assortiment van Boomkwekerij C. Verhelst-Verplancke uit Jabbeke (Belgiƫ) overgedragen zouden worden aan Batouwe boomkwekerijen.

2. Kip, de meest veelzijdige .... onkruidbestrijder
Boomkwekerij Udenhout introduceerde in juni 2017 onder de naam Kweker-Ei een nieuwe manier van onkruid beheren. Het gaat om een pilot waarin scharrelkippen een perceel laanbomen onkruidvrij houden. Vanuit een mobiele stal gaan de kippen dagelijks naar hun werk.

3. Forever&Ever presenteert hortensia op stam
Forever&Ever presenteerde al in 2016 een nieuw product in de collectie: hortensia's op stam. Ook in 2017 werd dit bericht nog goed gelezen.4. Rabobank verwacht grote gevolgen Brexit
Een groot deel van de Nederlandse sierteeltproducten komt in het Verenigd Koninkrijk terecht. Het vertrek van deze partij uit de EU zal 'flinke gevolgen' hebben voor Nederlandse sierteelt, liet Rabobank halverwege het jaar weten.

5. Rabobank zoekt deelnemers voor pilot met boomkwekerijen
Rabobank liet in november weten op zoek te zijn naar deelnemers voor een pilot met boomkwekerijen binnen Globalfarmers.com, een wereldwijde community voor agrarische klanten van de Rabobank.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES