Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

De Groene Sector Vakbeurs afgerond, editie 2019 al gepland

maandag 15 januari 2018

17.648 professionals bezochten vorige week De Groene Sector Vakbeurs. Meer dan 260 exposanten namen deel, waarbij het aanbod voor tuin- en parkmachines, verlichting en grootgroenvoorzieners was toegenomen ten opzichte van vorige edities.

In Het Groene Inspiratiepark was ook een kennistheater met presentaties van onder andere NOS-weerman Peter Kuipers Munneke en tv-presentator Lodewijk Hoekstra. Andere publiekstrekkers waren de Smart Stihl Experience en drie wedstrijden van Axetreme Team: Beste Bosbouwschool, Kettingzaag Cup en EK-selectiewedstrijd Forestry Skills.

Organisator Ramon Schlepers kijkt met een positief gevoel terug op drie dagen beurs. 'Alle zeven beurshallen stonden er fantastisch bij. Een groot compliment aan alle exposanten en onze operationele afdeling. We mochten ook veel nieuwe bezoekers verwelkomen en zij waren erg onder de indruk van de uitstraling van de beurs. Anderzijds waren exposanten positief gestemd over het aangescherpte uitnodigingsbeleid, waardoor ze nog meer in contact kwamen met kwalitatief goede bezoekers.'

Klik op onderstaande beelden voor de laatste foto's van het event. En noteer alvast in de agenda: de volgende De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 15, 16 en 17 januari 2019.

Alberto Palsgraaf reikt De Hovenier uit aan Bert van Ooijen

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES