Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe accountmanager boomkwekerij

maandag 29 september 2014

Klasmann-Deilmann uit Rotterdam, leverancier van substraten voor de boomkwekerij en de tuinbouw, heeft onlangs Fons van Nierop in dienst genomen om de groeiende afzet in de boomkwekerijsector te begeleiden en verder uit te bouwen. Van Nierop is een zoon van een boomkweker uit Hazerswoude ,heeft de Agrarische Hogeschool afgerond en heeft gedurende die periode diverse stages bij verschillende boomkwekerijen gelopen. Hij presenteert zich tijdens de Groot Groen beurs in Zundert op 1, 2 en 3 oktober, standnummer 64.

Het marktaandeel van Klasmann-Deilmann Benelux in de boomkwekerijsector groeit gestaag. Vandaar dat Klasmann-Deilmann van Nierop heeft aangetrokken om hen bij te staan om deze groei goed op te kunnen vangen. Ook de beurs in Zundert wordt een steeds belangrijker middel voor de substraatleverancier uit Rotterdam, die onderdeel uitmaakt van de Klasmann-Deilmann groep uit Duitsland.

Tijdens de Groot Groen Plus in Zundert, toont Klasmann-Deilmann haar standaard (Easy Growing) en klantgerichte (Select) recepten die zij uit eigen productielocaties kunnen leveren. Ook wordt veel aandacht besteed aan GreenFibre houtvezel, een product dat een steeds groter aandeel vormt van het aanbod, en het afdekmiddel ContainerMulch. Voor meer informatie, kijk op www.klasmann-deilmann.nl
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES