Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Cursus bodem, plant en voeding

maandag 28 juli 2014

Soiltech en HortiNova hebben besloten om van 28 tot en met 31 oktober 2014 de cursus bodem, plant en voeding in Nederland te organiseren.

In het najaar van 2013 heeft Graeme Sait een dagcursus bij Soiltech verzorgd. Vanwege de vele positieve reacties onder de deelnemers en de interesse in zijn vierdaagse cursus hebben Soiltech en HortiNova besloten om van 28 tot en met 31 oktober 2014 deze cursus (incl. Nederlandse vertaling) in Nederland te organiseren.

Tijdens deze cursus voor telers uit alle sectoren, kunt u leren op een duurzame manier gezonde producten te produceren en daarbij minder afhankelijk te zijn van gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Balans op het gebied van mineralen en biologie is daarbij het uitgangspunt. Tal van nieuwe inzichten, beproefde concepten en praktijkvoorbeelden uit de agrosector vanuit de hele wereld zullen aan bod komen.

De relatie tussen bodem-/plantgezondheid, voeding en menselijke gezondheid zal als een rode draad door de cursus lopen. Aan het einde van elke cursusdag wordt een mini-examen afgenomen. Na het succesvol afronden van alle vier de onderdelen, ontvangt u het certificaat 'Nutrition Farming'.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.soiltech.nlGERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES