Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Smart Greenkeeping paviljoen op GTH 2017

zaterdag 9 september 2017

Precies, duurzaam, elektrisch en autonoom: dat zijn de allernieuwste machines en gereedschappen ten behoeve van greenkeeping die getoond worden in het Smart Greenkeeping paviljoen op vakbeurs Groentechniek Holland.

Deze nieuwste technieken en toepassingen zorgen voor verlaging van geluidsoverlast, milieubesparing, verlichting van werk, capaciteitsverhoging en kostenverlaging. Ze worden getoond, gedemonstreerd en toegelicht op een speciaal hiervoor aangelegde golfbaan met een afslagplaats, roughs, bunkers, waterpartijen en een green, waardoor bezoekers een waarheidsgetrouw en zo realistisch mogelijk beeld krijgen van alle facetten van Smart Greenkeeping en hoe dat eruit ziet in hun dagelijkse werkomgeving.

Precies, duurzaam, elektrisch en autonoom
Op het Smart Greenkeeping paviljoen wordt 'greenkeeping anno morgen' belicht, met machines en gereedschappen met een of meerdere eigenschappen als precisie, duurzaam, elektrificatie en autonoom. Zo zijn er zelfrijdende fairway maaiers, elektrisch aangedreven maaiers, zelfrijdende tractoren met werktuigen en een zwerm van elektrische maairobots. Maar ook drones die real time spuitmachines aansturen die alleen daar waar nodig en plaats specifiek een middel toedienen, bodemscanners, automatische ballenrapers en electrische transporters & shovels.
Participanten in het Smart Greenkeeping paviljoen op veld C (stand 5.31) zijn Agrometius, Frisian Motors, Jean Heybroek, Belrobotics, Precision Makers en Stihl. Dagelijks zijn er om 11 en 15 uur demonstraties waar alle technische en vakinhoudelijke aspecten worden toegelicht.

Alle merken, deelnemers en online entreekaarten
De tweejaarlijkse vakbeurs Groentechniek Holland is van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Biddinghuizen en dagelijks open van 10 tot 17 uur. Alle 170 deelnemers en 450 merken zijn te vinden op www.groentechniekholland.nl, waar bezoekers ook online een entreekaart kunnen kopen met een korting van € 2,- op de entreeprijs van € 19,50. Daarmee krijgt de bezoeker entree tot de beurs. Bezoekers kunnen parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein en ontvangen het GTH-beursmagazine. Met een kortingskaart van een van de business- of mediapartners ontvangt de bezoeker € 4,50 korting en betaalt € 15,-; op vertoon van een relatiekaart via een van de GTH-deelnemers is de entree gratis.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM
AGENDA
Horticontact
Datum: dinsdag 20 februari 2018
Tijd: 20 t/m 22 februari
Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Lees meer...
Boomfeestdag
Datum: woensdag 14 maart 2018
Lees meer...
Training Kwaliteit van boomkwekerijproducten
Datum: donderdag 29 maart 2018
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Fruitpark te Ochten
Lees meer...
Garden Trials and Trade
Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 12, 13 en 14 juni 2018
Lees meer...
Plantarium 2018
Datum: woensdag 22 augustus 2018
Tijd: 22 t/m 24 augustus 2018
Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude
Lees meer...
Najaarsbeurs Grootgroenplus
Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 3 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Zundert
Lees meer...