Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

BVOR-Demodagen ‘Groen als grondstof’ op 14 en 15 juni 2017

vrijdag 19 mei 2017

De BVOR organiseert op 14 en 15 juni 2017 de BVOR-Demodagen 'Groen als grondstof' bij ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen. Het is de elfde keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. De demodagen zijn gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Dit jaar zijn dat 39 machines.

Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon uitleg krijgen. In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, automatisering en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten
De volgende exposanten zijn aanwezig: Hans de Baat Olieprodukten BV, Comgoed, GM Recycling, Herwijnen Machinery BV, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), Menart, M-Tech Nederland BV, Nihot Recycling technology BV, No-Odour, Ophof Recycling BV, Pieter Bas Automatisering, C. van der Pols & Zn. BV, Pon Equipment BV, Precia-Molen Breda, Quality Services, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van Bemmel Machine-import, Van der Spek Vianen B.V., VKS Nederland BV, Wellinkcaesar Timber Technology BV.

De locatie
Afvalenergiecentrale ARN B.V. is BVOR-lid. Het is een afvalverwerkingsbedrijf dat zich bezighoudt met een scala aan activiteiten op het gebied van afvalverwerking en het produceren van duurzame energie. Zo levert het bedrijf met haar installaties warmte aan het warmtenet in Nijmegen en produceert zij uit ingezameld gft-afval biogas dat vervolgens wordt opgewerkt tot aardgaskwaliteit.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM
AGENDA
Brexit-bijeenkomst
Datum: donderdag 28 juni 2018
Locatie: Naaldwijk
Lees meer...
Telermaat Zomertour
Datum: dinsdag 3 juli 2018
Tijd: 3 t/m 6 juli
Locatie: Diverse locaties
Lees meer...
Plantarium 2018
Datum: woensdag 22 augustus 2018
Tijd: 22 t/m 24 augustus 2018
Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude
Lees meer...
Demomiddag bodem- en plantversterking
Datum: woensdag 19 september 2018
Locatie: Rozenkwekerij Seuren Roses in Lottum
Lees meer...
Najaarsbeurs Grootgroenplus
Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 3 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Zundert
Lees meer...
Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij
Datum: vrijdag 9 november 2018
Locatie: Golfbaan Bentwoud
Lees meer...