Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Vakbeurs Plantarium
Italielaan 4
2391 PT Hazerswoude Dorp
Nederland

E-mail: info@plantarium.nl

BTW: NL804306023B01

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Plantarium krijgt groot techniekplein
In augustus vindt Plantarium plaats, op een nieuwe locatie en onder één dak met Groen-Direkt. Toeleveranciers krijgen dit jaar meer ruimte om hun innovaties te presenteren en demonstreren.
Lees meer
Plantarium en Groen-Direkt onder één dak
Plantarium vindt in 2018 plaats in de hal die grenst aan de najaarsbeurs van Groen-Direkt. De zaterdag van Plantarium komt te vervallen.
Lees meer
Najaarsbeurs Groen-Direkt groeit met 15 procent
Groen-Direkt kijkt tevreden terug op de Najaarsbeurs 2017. Er werd een omzet behaald die 15 procent hoger was ten opzichte van de beurs van vorig jaar.
Lees meer
Hibiscus syriacus 'Rose Moon' beste noviteit Groen-Direkt
Tijdens de Najaarsbeurs van Groen-Direkt, die vorige week gelijktijdig met Plantarium werd gehouden, zijn voor het eerst noviteiten gekozen.
Lees meer
Plantarium 2017: goed gewaardeerd, maar met minder vakbezoekers
De nieuwe opzet van Plantarium werd door de bezoekers goed gewaardeerd, maar het aantal bezoekers van de vakdagen was lager dan voorgaande jaren.
Lees meer
Beste Idee Plantarium: app Hortapp en digitaal platform Connectedgreen
Zes bedrijven en vijf studententeams gingen 24 augustus de strijd aan voor het Beste Idee Plantarium 2017. De app Hortapp en het platform Connectedgreen wonnen de titel.
Lees meer
Onderscheidingen Plantarium 2017 toegekend
Op woensdag 23 augustus is de 35e editie van Plantarium begonnen. Dat is traditioneel ook het startschot voor de uitreiking van een reeks onderscheidingen.
Lees meer
Erfgoedvloer Premium: teeltvloer voor binnen en buiten
De poreuze laag in de Erfgoedvloer zorgt, samen met het drainagesysteem en de speciale doeken, voor een gestimuleerde groei.
Lees meer
Presentatie nieuwe Varb tijdens Plantarium
Op maandag 28 augustus start het volledig nieuwe Varb. Wie alvast kennis wil maken met het nieuwe programma, kan dit tijdens Plantarium doen op het Kwekersplein.
Lees meer
Joop Zoetemelk opent inspiratietuin op Plantarium
Op donderdag 17 augustus heeft Joop Zoetemelk zijn tuin geopend die voor Plantarium 2017 is ontworpen en gerealiseerd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
'De sector heeft er baat bij dat dit een jaarlijks evenement wordt'
Nog even en het spiksplinternieuwe evenement Garden Trials and Trade opent zijn deuren voor het publiek. Dat zal volgens organisator Jos van Lint voornamelijk bestaan uit professionals.
Deelnemers lijst Garden Trails and Trade 2018
Overzicht deelnemers Garden Trails and Trade 2018
Garden Trails and Trade: Boskoop laat zien dat het weer hip & happening is
De Flower Trials zijn al jaren een vaste waarde op de evenementenagenda van veel retailers. Dus was het een logische gedachte om op hetzelfde moment onder de titel Garden Trials and Trade iets vergelijkbaars te organiseren voor houtige en siergewassen.
Innovaties en noviteiten van 34 bedrijven op één locatie
Garden Trials and Trade heeft met 34 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse, een mooi deelnemersveld. De deelnemers presenteren van 12 t/m 14 juni hun noviteiten en innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten.
Garden Trails and Trade focust op nieuw boomkwekerijsortiment
Op 12, 13 en 14 juni 2018 vindt er in het Plantariumgebouw op het International Trade Center Boskoop-Hazerswoude een nieuw evenement plaats: Garden Trials and Trade. Een nieuw gezamenlijk initiatief van Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Greenport Business Center (GBC).
Garden Trails&Trade: alle registers open voor het mooiste meisje van de mondiale klas
Sinds een jaar ben ik kartrekker van het Greenport Business Center (GBC) in Boskoop. Een initiatief van Greenport regio Boskoop en een aantal vooruitstrevende ondernemers in voornamelijk het Boskoopse.
Garden Trials and Trade focust op nieuw boomkwekerijsortiment
Op 12, 13 en 14 juni 2018 vindt er in het Plantariumgebouw op het International Trade Center Boskoop-Hazerswoude een nieuw evenement plaats: Garden Trials and Trade. Een nieuw gezamenlijk initiatief van Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Greenport Business Center (GBC).
Verkoopconcept ondersteunt consument bij opkweken fruitboom
Ooit kocht de consument gewoon een plant, maar anno 2017 komt de verkoper daar niet meer mee weg. Het verhaal dat bij het product hoort, is belangrijker dan ooit. Veelzeggend was het thema van Plantarium, Stories, waarbij het verhaal áchter het product verteld werd.
1 | 2