Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Vakbeurs Plantarium
Italielaan 4
2391 PT Hazerswoude Dorp
Nederland

E-mail: info@plantarium.nl

BTW: NL804306023B01

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Plantarium krijgt groot techniekplein
In augustus vindt Plantarium plaats, op een nieuwe locatie en onder één dak met Groen-Direkt. Toeleveranciers krijgen dit jaar meer ruimte om hun innovaties te presenteren en demonstreren.
Lees meer
Plantarium en Groen-Direkt onder één dak
Plantarium vindt in 2018 plaats in de hal die grenst aan de najaarsbeurs van Groen-Direkt. De zaterdag van Plantarium komt te vervallen.
Lees meer
Najaarsbeurs Groen-Direkt groeit met 15 procent
Groen-Direkt kijkt tevreden terug op de Najaarsbeurs 2017. Er werd een omzet behaald die 15 procent hoger was ten opzichte van de beurs van vorig jaar.
Lees meer
Hibiscus syriacus 'Rose Moon' beste noviteit Groen-Direkt
Tijdens de Najaarsbeurs van Groen-Direkt, die vorige week gelijktijdig met Plantarium werd gehouden, zijn voor het eerst noviteiten gekozen.
Lees meer
Plantarium 2017: goed gewaardeerd, maar met minder vakbezoekers
De nieuwe opzet van Plantarium werd door de bezoekers goed gewaardeerd, maar het aantal bezoekers van de vakdagen was lager dan voorgaande jaren.
Lees meer
Beste Idee Plantarium: app Hortapp en digitaal platform Connectedgreen
Zes bedrijven en vijf studententeams gingen 24 augustus de strijd aan voor het Beste Idee Plantarium 2017. De app Hortapp en het platform Connectedgreen wonnen de titel.
Lees meer
Onderscheidingen Plantarium 2017 toegekend
Op woensdag 23 augustus is de 35e editie van Plantarium begonnen. Dat is traditioneel ook het startschot voor de uitreiking van een reeks onderscheidingen.
Lees meer
Erfgoedvloer Premium: teeltvloer voor binnen en buiten
De poreuze laag in de Erfgoedvloer zorgt, samen met het drainagesysteem en de speciale doeken, voor een gestimuleerde groei.
Lees meer
Presentatie nieuwe Varb tijdens Plantarium
Op maandag 28 augustus start het volledig nieuwe Varb. Wie alvast kennis wil maken met het nieuwe programma, kan dit tijdens Plantarium doen op het Kwekersplein.
Lees meer
Joop Zoetemelk opent inspiratietuin op Plantarium
Op donderdag 17 augustus heeft Joop Zoetemelk zijn tuin geopend die voor Plantarium 2017 is ontworpen en gerealiseerd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Verkoopconcept ondersteunt consument bij opkweken fruitboom
Ooit kocht de consument gewoon een plant, maar anno 2017 komt de verkoper daar niet meer mee weg. Het verhaal dat bij het product hoort, is belangrijker dan ooit. Veelzeggend was het thema van Plantarium, Stories, waarbij het verhaal áchter het product verteld werd.
Wat is er te zien op Plantarium 2017?
Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover: Plantarium 2017. Elders in dit vakblad kunt u alles lezen over deze beurs wat betreft achtergrondinformatie en het programma.
35e editie van Plantarium staat bol van inspiratie, innovatie en beleving
Plantarium vindt plaats van 23 t/m 26 augustus 2017 op het International Trade Centre te Boskoop/ Hazerswoude. Het thema van deze jubileumeditie is 'Stories'. '
Plantarium 2016 showt sector in al zijn facetten
Van 24 t/m 27 augustus vindt de 34e editie van Plantarium plaats. Het thema is dit jaar 'Show it!' Een treffend thema, want de beurs showt de boomkwekerijsector in al zijn facetten.
Plantarium: vier dagen lang inspiratie
Van 26 t/m 29 augustus vindt op het ITC-terrein te Boskoop-Hazerswoude de internationale vakbeurs Plantarium plaats. Een bezoek aan de beurs is een must voor alle schakels in de sierteeltketen. De beurs heeft elke bezoeker, van kweker tot veredelaar of van retailer tot handelaar, veel te bieden.
Plantarium ontmoetingsplaats en inspiratiebron
Plantarium 2014 wordt gehouden van 27 tot en met 30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop- Hazerswoude. De 32e editie heeft het thema Verbinden gekregen. Verbinden in de betekenis van aan elkaar vastmaken, in samenhang brengen. Op Plantarium worden verbindingen gelegd tussen de verschillende geledingen van de keten en tussen ondernemers onderling. Want samenwerking in de keten levert voordeel op voor alle betrokkenen.
Noviteiten Plantarium 2013
Recordaantal nieuwigheden gekeurd .
Herfst promoten als plantmoment
Inspelen op consumententrend van direct genieten . .
1 | 2