Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Rovero Systems BV
Krabbescheer 6
4941 VW Raamsdonkveer
Nederland

Tel: 0162 574 574
Fax: 0162 574 500
E-mail: info@rovero.nl

BTW: NL004354400B01

www.rovero.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Rovero is meer dan 25 jaar internationaal specialist op het gebied van foliekassen en tunnels. Wij zorgen dat onze klant met de best denkbare oplossing het hoogste bedrijfsrendement haalt. Klanten waarderen Rovero vanwege de hoogwaardige kwaliteit, de innovatieve oplossingen en het heldere advies. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Op deze website vindt u een overzicht van onze producten en projecten.

- Foliekassen
- Folietunnels
- Fruitoverkappingen
- Klimaathallen
- Insecten vrije overkappingen
CONTACTPERSONEN
Jan van Hemert
Area Sales Manager
06 51 18 09 82
jan.vanhemert@rovero.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
23-26 januari: 36e editie IPM Essen
Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 januari vindt de 36e editie plaats van de Internationale Pflanzenmesse Essen (IPM).
Lees meer
Nieuwe kassen voor droogteproeven Barenbrug
Afgelopen week voerde kasleverancier Rovero werkzaamheden uit bij het research centrum van Barenbrug in Wolfheze.
Lees meer
Zesde generatie aan het roer bij De Douglas
Johan van Tuyl en Andy Domen staan in een kas van De Douglas. Zojuist is een vergunning binnengekomen voor de bouw van een nieuwe Roll Air-kas van 3.300 m2, voor extra productie.
Lees meer
Oplevering nieuwe cabrioletkas te Denemarken
Afgelopen week werd in het Deense Horsens een nieuwe cabrioletkas van Rovero in gebruik genomen.
Lees meer
Rovero en J.G. Cammeraat winnaars beste stands Plantarium
Kweker J.G. Cammeraat heeft op Plantarium voor de tweede keer de prijs voor mooiste stand ontvangen. Rovero Systems won in de categorie toeleveranciers.
Lees meer
Rovero toont demomodel cabrioletfoliekas op Plantarium
Rovero, gespecialiseerd in tunnels en foliekassen, zal op de 34e editie van Plantarium een demomodel van de cabrioletkas meenemen.
Lees meer
Rovero bouwt folie cabrioletkas bij het nieuwste tuincentrum van Plantorma in Denemarken
Rovero heeft bij TreeLogic in Biddinghuizen een hagelnetoverkapping gebouwd.
Lees meer
Rovero bouwt foliekas voor Wageningen UR
Rovero heeft 19 mei jl. de contracten ondertekend met de Wageningen University & Research (WUR) in Bleiswijk voor de bouw van een foliekas.
Lees meer
Rovero heeft nieuwe site
Rovero heeft een nieuwe website gelanceerd. Rovero levert vanuit Raamsdonksveer foliekassen aan onder meer de boomteelt. Op de nieuwe website kunt u verschillende gerealiseerde pojecten zien.
Lees meer
'We kunnen nu sneller selecties maken'
In april heeft Barenbrug twee verrolbare kassen in gebruik genomen van elk 10 meter breed en 40 meter lang. Het bedrijf zet de kassen in om droogteproeven te houden. Als het regent, worden de tunnels over de gewassen gerold en als het droog is, worden ze achter de gewassen gerold. In totaal kunnen de kassen 182 meter heen en weer verrold worden.
Barenbrug voert droogteproeven uit met nieuwe verrolbare kassen
In april heeft Barenbrug twee verrolbare kassen in gebruik genomen van elk 10 meter breed en 40 meter lang. Het bedrijf zet de kassen in om droogteproeven te houden.
'We kunnen nu sneller selecties maken'
Vroeger werd in de glastuinbouw veel gebruikgemaakt van rolkassen. Tegenwoordig kiest men meer voor permanente constructies.
Boomkweken zit bij de Domens in de genen
Waar het zaaien van enkele dennen voor een werkvoorzieningsschap in de 19de eeuw al niet toe kan leiden! Nu, vijf generaties later, is De Douglas Boomkwekerijproducten in Wernhout een bedrijf waar jaarlijks zo’n twintig miljoen zaailingen worden geproduceerd voor de nationale en vooral de internationale markt.
'Bij een A-merk hoort ook een A-kas'
Boom in Business reisde af naar Moerbeke-Waas om de oplevering van een gloednieuwe Roll Air Cabrio-foliekas van Rovero te volgen. We leerden daar dat de ene foliekas de andere niet is.
Show it!
Eind augustus vindt alweer de 34e editie van Plantarium plaats. ‘Plantarium 2016 showt sector in al zijn facetten’, kopte de organisatie afgelopen april in een persbericht. Het thema van dit jaar: 'Show It'! Boom in Business vroeg een paar exposanten wat zij laten zien.
Tunnel is uit, cabriolet is in
Tunnelkassen zijn jarenlang een goedkope en makkelijk in te zetten manier geweest om tuinplanten sneller op te kweken en te beschermen tegen extreem weer zoals vorst. Nadelen zijn er echter ook genoeg. Het klimaat in een kleine tunnelkas is moeilijk te sturen. Tunnelkassen zijn daarnaast ook lastig te mechaniseren. Ze zijn meestal te klein om planten gemechaniseerd op te pakken en af te zetten.
Boskoopse specialist in dwergplanten en nieuwe rassen
Herman Geers kiest voor cabrioletkas om arbeid en teelt beter in de hand te hebben .
FOTOREPORTAGE