Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
KWH Holland
Postbus 707
4116 GJ Buren
Nederland

Tel: 0344 661 248
Fax: 0344 661 449
E-mail: info@kwhholland.nl

www.kwhholland.com
OMSCHRIJVING MERKEN
KWH Holland ontwerpt en produceert sinds 1946 nevelspuitsystemen voor de fruitteelt en wijnbouw. KWH-producten staan bekend om hun kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast staat bij de ontwikkeling en productie van de KWH- systemen het milieu centraal.

Onze Research en Development-afdeling staat garant voor productinnovatie en continue kwaliteitsverbetering. KWH-dealers worden actief ondersteund met aanpassingen voor hun specifieke marktomstandigheden en doelgroepen.

Met succes worden dan ook wereldwijd KWH hoge- en lagedruknevelsystemen verkocht onder de naam KWH-System.
CONTACTPERSONEN
Hein Buisman
Directeur
info@kwhholland.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
CSB Mechanisatie nieuwe KWH-distributeur voor Benelux
Toen Ales Participaties afgelopen najaar de nieuwe eigenaar werd van KWH Holland, ging het bedrijf uit Rhenen op zoek naar één verkooppunt voor alle machines.
Lees meer
KWH komt in 2018 met 2-rijer
KWH Holland brengt aankomend jaar een 2-rijer op de markt. Een fijne aanvulling op de 3-rijer die KWH al in het assortiment heeft.
Lees meer
KWH Holland breidt netwerk in België uit
KWH Holland breidt het netwerk uit in België, met Stas als nieuwe distributeur. ‘Op de Belgische werktuigdagen in mei van dit jaar zagen we de toegenomen interesse in de KWH-producten', aldus Erik Bretveld.
Lees meer
Ambitieuze datamanagements doelen voor KWH
KWH zijn goede voornemens voor 2018 en 2019 al klaar. Het bedrijf wil voorop gaan lopen in datamanagementsystemen. In 2019 moet het hele bedrijf Isobus-proof zijn.
Lees meer
KWH Mistral en 3R komen in aanmerking voor Mia\Vamil-subsidie
KWH Holland kan vanaf heden een RTK-mogelijkheid aanbieden voor de Mistral en 3R waarbij de GPS binnen een straal van 10 centimeter nauwkeurig is. Beide modellen komen in 2017 in aanmerking voor Mia\Vamil-subsidie.
Lees meer
KWH Holland in zee met nieuwe vertegenwoordigers
In Engeland is Christopher Baker de nieuwe vertegenwoordiger van machines van KWH. Daarnaast is KWH Holland een samenwerking aangegaan met Peter Brockmann.
Lees meer
KWH Holland behaalt hoge categorie driftcertificering spuitmachines
De spuiten vallen hiermee binnen een subsidieklasse, waarmee eigenaren behalve op de standaard-subsidie van 13% ook aanspraak kunnen maken op een variabel subsidiebedrag.
Lees meer
KWH Holland en Intrak leveren eikenprocessierups spuit gemeente Roermond
'De spuit is vooral geschikt voor biologische bestrijding', aldus Hein Buisman, directeur van KWH Holland.
Lees meer
All in one
Dankzij de Phantom 140 van KWH Holland hoeft men niet meer te twijfelen.
Lees meer
Abemec servicepartner voor KWH Holland BV.
KWH Holland BV zal zich gaan richten op de ontwikkeling, productie en de verkoop van machines voor de fruitteelt, wijnbouw en boomteelt.
Lees meer
Samenwerken voor innovatieve oplossingen in de boomkwekerij
Per februari 2018 is machineproducent KWH Holland een nieuwe weg ingeslagen. KWH heeft namelijk besloten om de verkoop van zijn boomkwekerijmachines voor de hele Benelux te gunnen aan één bedrijf: CSB Mechanisatie.
Boomkweker Mauritz: 'We hoeven nooit meer terug te rijden voor de wilgen op de hoek!'
KWH Holland begon twee jaar geleden met de ontwikkeling van de drierijennevelspuit met selective dosing unit oftewel SDU. Ales Metaaltechniek in Rhenen bouwt de nevelspuiten voor KWH Holland.
Boomkwekers zijn verslaafd aan ingrijpen. Moet dat ophouden?
Onder boomkwekers is vaak een defensieve houding te bemerken als het gaat om gewasbescherming. De vraag is of dat de juiste insteek is.
'Met deze stap zijn we klaar voor de toekomst'
KWH Holland lanceerde deze maand een gloednieuwe website. Nu is dat voor menig bedrijf al een mooie stap, maar voor KWH gaat het gepaard met nog wat extra feestvreugde. De machines van het bedrijf zijn namelijk gekeurd én goed bevonden wat betreft de hoogste subsidieklasse voor drift.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.
Wij maken lucht!
KWH Wadenoijen al bijna 70 jaar succesvol in luchttechniek Veel groene machines hebben hun roots in de landbouw, tuinbouw of fruitteelt. Een machine uit die laatste categorie is de familie van bladblazers, zuigers en spuiten. Veel van de patenten en oertechnieken die in deze machines gebruikt worden zijn ooit ontwikkeld voor de fruitteelt. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de firma KWH uit Wadenoijen in het hart van het Betuwse fruitgebied.
Holland Special
Het is mij gebeurd dat er op een Italiaanse golfbaan over Nederland gesproken wordt als het land van Cruyff en de Verti-Drain. Maar nier alleen de Redexim machines gooien hoge ogen in het buitenland. Wat te denken van Imants,KORO, KWH, TRILO, Vredo en Roberine. In dit artikel laten we heel compact zien welke machines in Nederland ontwikkeld worden. KWH Blazers en Zuigers
Een blad voor de mond
Het is herfst, het blad valt van de bomen. En welke machine hoort dan de hoofdrol te spelen in onze rubriek Man & machine? Juist de bladblazers. Nou lijkt dat makkelijker dan dat het is want de bladblazer is typisch een machine die gewoon zijn werk doet. In marketing termen heet dat een low interest machine. Als machine zeker niet onbelangrijk, maar niet iets waar je veel woorden aan vuil maakt. KWHL Bladblazers op Almeerderhout