Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
M van den Oever Boomkwekerijen
Kerkeind 12
5076 AC Haaren
Nederland

Tel: 0411 621 964
Fax: 0411 622 585
E-mail: info@mvandenoever.nl

www.mvandenoever.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Boomkwekerij M. van den Oever is uw vertrouwde leverancier van bomen en planten

Mensen groeien van groen. Want groen is gezond, veilig, herkenbaar en prachtig in ieder seizoen. Het is ons doel om mensen gelukkiger te maken door hun leefwereld te verbeteren. Dat is waarom wij onszelf Leefwereldverbeteraars noemen. Een nieuw woord, waarin de waarden van vroeger en nu samenkomen.
CONTACTPERSONEN
Marwin Dekkers
Algemeen directeur
06-29 53 54 93
m.dekkers@mvandenoever.nl
Arie Idema
Adjunct directeur
06-53130703
a.idema@mvandenoever.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
M. van den Oever presenteert hittebestendige bomen op Congres Hittestress
Maandag 25 juni vond het eerste Congres Hittestress plaats in Den Bosch. Centraal stond de vraag hoe Nederland om moet gaan met de toenemende warmte.
Lees meer
Steenuiltjes geboren bij boomkwekerij M. van den Oever
Dat het niet overal kommer en kwel is met de vogelstand bewijst boomkwekerij M. van den Oever te Haaren: Onlangs zijn er steenuiltjes geboren.
Lees meer
Lancering animatiefilm: “Hebben we bomen nodig?”
Verschillende boomkwekers uit Midden-Brabant hebben een educatieve animatiefilm gelanceerd.
Lees meer
Boomfeestdag in gemeente Haaren
Niet alleen in Groningen was het feest, ook in de gemeente Haaren werd volop de Nationale Boomfeestdag gevierd. Een leerzame en leuke dag voor de kinderen.
Lees meer
Kennisavond 'De waarde van groen'
Kennisavond 'De waarde van groen' vindt volgende week plaats. Op deze avond worden boom- en plantenkwekerijen als oplossing voor maatschappelijke uitdagingen en versterking van de economie aangedragen.
Lees meer
Floriade bekijkt bomen bij kwekers
Jaap Smit zoekt geschikte bomen uit voor de Floriade Almere 2022 bij kwekers. De boomkwekerijen zijn van mening dat het een uitstekende kans is om hun bedrijf in de spotlight te zetten.
Lees meer
De kracht van duurzaam kiezen: Park 20|20 Hoofddorp
Boomkwekerij M. van den Oever heeft samen met Van der Tol Hoveniers en Terreininrichters een fiks gedeelte van de groeninrichting van het park 20|20 verzorgd.
Lees meer
Primeur Groen Xylotheek op ZLTO Congres
Op het ZLTO Congres, dat plaatsvond op donderdag 14 december jl., werd de Groen Xylotheek voor het eerst in het openbaar getoond.
Lees meer
Uitreiking eerste certificaat Integrale Beplantingsmethode Ruyten
Het certificaat is toegekend aan project Houtwal in Schuytgraaf, Arnhem. De uitreiking vond plaats op het Stadskantoor in Arnhem.
Lees meer
Nieuwe editie van Groenbeurs Brabant komt eraan
Op 17 en 18 januari komen in Sint Oedenrode ruim 40 boom- en plantenkwekers bij elkaar om assortiment te presenteren aan andere kwekers en inkopers van bomen, tuin- en terrasplanten.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
‘Voer speciale beoordelings-commissie in voor werknemer met arbeidsbeperking’
Sinds enkele jaren hebben ondernemers, waaronder boomkwekerijen, te maken met de ‘Banenafspraak’: de belofte van werkgevers in de marktsector om te zullen zorgen voor in totaal 100.000 werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking in 2026. Er zal nog heel wat moeten gebeuren voor het zover is.
Nederlandse boomkwekers dragen bij aan Floriade-arboretum
Floriade Almere 2022 biedt Nederlandse boomkwekers een kans om hun bomen aan een internationaal publiek te laten zien.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Hoe groen blauw kan helpen
Groen kan een belangrijke rol spelen bij het beperken, reguleren en zelfs compenseren van wateroverlast. Bij boomkwekerij M. van den Oever hebben ze zo hun eigen ideeën over de vraag hoe meer natuurlijke keuzes watermanagement eenvoudiger kunnen maken.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Alternatieve onkruidbestrijding op boomkwekerijen: hoe staat het ermee?
Door het chemieverbod op verhardingen wijken (boom)kwekers voor hun paden uit naar alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden. Ook voor hun cultuurgronden zoeken steeds meer kwekers naar alternatieven voor glyfosaat.
Boomkweker Smarius: 'Goede zorg voor de bodem levert weerbare bomen op'
Groenbemesting is het telen van planten op een stuk grond om deze vervolgens onder te ploegen of te mulchen. De bodem wordt er beter van en bepaalde groenbemesters zorgen voor een vermindering van het aantal aaltjes.
21 bomen voor futuristische project
Het Greennest Park in Amsterdam Zuid-Oost werkt aan een project met 21 lichtgevende bomen. Energiezuinige led-lampen belichten de bomen enkele minuten, waarna ze zelf subtiel licht geven.
1 | 2 | 3