Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Boomkwekerij Lappen
Herrenpfad 14
41334 Nettetal
Duitsland

Tel: 0049 215 781 80 / 06 460 806 92
E-mail: tdehaan@lappen.de

BTW: DE813449487

www.lappen.de/nl/de-boomkwekerij
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
De volgende genomineerde inspiratieprojecten komen er aan bod: het Witte Lint in Zutphen, het Bomencarré in Amsterdam en het Maanproject in Heerlen.
Lees meer
Tree Ground Solutions winnaar Boomproject van het jaar 2017
Tree Ground Solutions (TGS) is winnaar geworden van het Boomproject van het jaar 2017 met Het Maanplein in het Maankwartier Heerlen.
Lees meer
Drie inspirerende boomprojecten
Het Maanplein in Heerlen mag dit jaar de titel ‘Boomproject van het Jaar’ dragen. De drie projecten uit de VHG-verkiezing passeren ook de revue tijdens de Boom Inspyratie Dag.
Lees meer
Volwassen Honingbomen geplant op Maanplein Heerlen
De gemeente Heerlen is vijf volwassen Honingbomen op het Maanplein rijker. De bomen zijn geplant in de vorm van een halve maan om het plein een ontspannen sfeer mee te geven.
Lees meer
Sanering Boomkwekerij Lappen loopt naar verwachting. Ook Van den Berk in zwaar weer.
Vorig jaar oktober werd een van de grootste boomkwekerijen van Duitsland onder surseance gebracht.
Lees meer
Boomkwekerij Lappen in zwaar weer
Boomkwekerij Lappen verkeert volgens een schrijven dat zij hebben rond gestuurd naar klanten in zwaar weer. Op 10 oktober heeft het bedrijf bij de rechtbank van Krefeld een zogenaamde Insolvenzantrag ingdiend.
Lees meer
Duitse Boomkwekerij Lappen op de Boom Innovatie Dag
Boomkwekerij Lappen is een gerenommeerde grensoverschrijdende Duitse kwekerij van 600 ha groot. De percelen liggen zowel in Duitsland als in Nederland, rond Kaldenkirchen op een steenworp afstand van Venlo.
Lees meer
Filmpje van 10 tons boomaanplant in Venlo door Pius Floris
Op het vernieuwde Stationsplein in Venlo heeft Pius Floris Boomverzorging een 10 tons boomaanplant uitgevoerd. De werkzaamheden zijn in versneld tempo op film vastgelegd. De groene eye-catcher voor het NS-station is een grote meerstammige vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia).
Lees meer
Vierde editie van Nederlandse Boominfodag zeer geslaagd
De eerste dag van de vierde editie van de Nederlandse Boominfodag in congrescentrum Edda Huzid in Voorthuizen was een groot succes. 170 bezoekers passeerden de ingang.
Lees meer
139 nieuwe linden in Alphen aan de Rijn
De Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn is klaar voor de toekomst met 139 Tilia europaea met een stamomvang van 30-35 cm. Ze zijn daar medio november door wethouder Hans Groen in ‘t Wout geplant zijn.
Lees meer
Inspyratieproject: groeiplaatsinrichting Maankwartier in Heelren, TGS
TGS, de gemeente Heerlen en engineer Antea Group hebben de afgelopen jaren de groeiplaats voor vijf honingbomen van Boomkwekerij Lappen voorbereid en ingericht op een van de daken van het project Maankwartier in Heerlen.
Ulmus 'Frontier', absoluut uniek in het iepensortiment
De Amsterdamse bomenconsulent Hans Kaljee is een groot iepenliefhebber en in Nederland een belangrijke Ulmusdeskundige. De iep is voor Amsterdam een zeer dankbare boom, omdat hij goed groeit op plekken waar de meeste andere boomsoorten niet verder komen dan een kwarrend bestaan.