Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Antea Group
Postbus 321
7400 AH Deventer
Nederland

Tel: +31 (0)570 67 94 44
Fax: +31 (0)570 63 72 27
E-mail: sport@anteagroup.com

KvK: 20133100

www.anteagroup.nl/sport
Antea Group Sport
Goede sportvoorzieningen zijn waardevol voor mens én omgeving. De ontwikkeling van toekomstbestendige voorzieningen is een veelomvattende opgave. Of het nu gaat om nieuwe sportsystemen, sportcomplexen of complete leisure-accommodaties; Antea Group creëert concepten, adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Een totaalaanpak dus, waarmee we maatwerk, duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden bieden. Op elk niveau. Voor nu en later.
CONTACTPERSONEN
Gosewin Bos
Businessmanager Sport
(06) 51 60 58 28
gosewin.bos@anteagroup.com
Aaldert Hooijer
Projectmanager Sport (Regio Noord-Oost & Zuid)
(06) 51 20 03 42
aaldert.hooijer@anteagroup.com
Henk Kool
Senior Adviseur Sport
(06) 10 89 39 01
henk.kool@anteagroup.com
Jaap Schuurman
Projectmanager Sport (Regio Midden)
(06) 53 41 87 47
jaap.schuurman@anteagroup.com
Floor Groeneveldt
Projectmanager Sport (Regio West)
06 20 13 45 10
floor.groeneveldt@anteagroup.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuw waterveld voor hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik
Hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik krijgt een nieuw , tweede hockeyveld. Na lang beraad is de keuze gevallen op een kunstgrasveld van Antea Group Sports met Edelgrass met het kunstgrastype Edelgrass ID.
Lees meer
Renovatie honk- en softbalveld van Orioles in Bergschenhoek
Na een gewonnen aanbesteding is Antea Group Sports gestart met de renovatie van het bestaande honk- en softbalveld van softbalvereniging Orioles in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland).
Lees meer
Zeewolde start met de aanleg van nieuwe atletiekbaan
Woensdagmiddag 1 november is het startsein gegeven voor de bouw van de atletiekbaan in Zeewolde. De wethouder gaf het officiële startschot voor de aanvang van de werkzaamheden.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Antea Group Sport start met aanleg kunstgrasveld DAW
Antea Group Sport is op vrijdag 27 oktober begonnen met de aanleg van een half kunstgrasveld bij voetbalvereniging DAW uit Schaijk.
Lees meer
Eindelijk nieuw kunstgrasveld voor VV Streefkerk
VV Streefkerk heeft onlangs een nieuw kunstgrasveld op het hoofdveld in gebruik genomen. Daarmee ging voor de club een lang gekoesterde wens in vervulling.
Lees meer
Uitbreiding hockeycomplex HCB Barendrecht
HCB Barendrecht heeft zijn hockeycomplex uitgebreid. De ambitieuze hockeyclub, die tot de zomer over te weinig velden beschikte, heeft het vernieuwde sportcomplex onlangs feestelijk geopend.
Lees meer
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
De volgende genomineerde inspiratieprojecten komen er aan bod: het Witte Lint in Zutphen, het Bomencarré in Amsterdam en het Maanproject in Heerlen.
Lees meer
Aanleg vijf kunstgrasvoetbalvelden Deventer afgerond
In Deventer is onlangs de aanleg van vijf kunstgras voetbalvelden afgerond. In opdracht van de gemeente Deventer werden de afgelopen zomer door Antea Group Sport vijf velden met kunstgras aangelegd.
Lees meer
Pieter van den Hoogenband en Richard van Hooijdonk sprekers Healhty Urban Future Event
Op donderdag 9 november 2017 houdt Antea Group samen met Croonenburo5 een inspirerend klantevent; Healthy Urban Future. Waar de nieuwste trends en technologieën omtrent wonen, werken en recreëren worden uiteengezet.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 13
Stop met het tellen van A'tjes en B'tjes
We zijn het misschien bijna vergeten, maar besteksvormen als frequentie- en beeldbestekken zijn ooit in het leven geroepen omdat dit de efficiëntste manier leek om de openbare ruimte te beheren, niet omdat gemeentes het leuk vinden om A’tjes en B’tjes te tellen.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
Op donderdag 26 oktober 2017 organiseren de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business voor de zevende keer de Boom Innovatie Dag. Vanwege het thema Bomen Inspyreren Mensen én vanwege de locatie, het Ebben Inspyrium in Cuijk, is dit evenement eenmalig omgedoopt tot Boom Inspyratie Dag.
Aannemer wint kort geding aanbesteding Opsterland
Bouma Sport en Groen heeft met een kort geding voor elkaar gekregen dat de aanbesteding van al het sportveldonderhoud in de Friese gemeente Opsterland opnieuw moet. De bieding van het bedrijf is ten onrechte terzijde gelegd.
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
'Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte'
Antea Group Sport is een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden. Het streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en milieu.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Inspyratieproject: groeiplaatsinrichting Maankwartier in Heelren, TGS
TGS, de gemeente Heerlen en engineer Antea Group hebben de afgelopen jaren de groeiplaats voor vijf honingbomen van Boomkwekerij Lappen voorbereid en ingericht op een van de daken van het project Maankwartier in Heerlen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7