Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Antea Group
Postbus 321
7400 AH Deventer
Nederland

Tel: +31 (0)570 67 94 44
Fax: +31 (0)570 63 72 27
E-mail: sport@anteagroup.com

KvK: 20133100

www.anteagroup.nl/sport
Antea Group Sport
Goede sportvoorzieningen zijn waardevol voor mens én omgeving. De ontwikkeling van toekomstbestendige voorzieningen is een veelomvattende opgave. Of het nu gaat om nieuwe sportsystemen, sportcomplexen of complete leisure-accommodaties; Antea Group creëert concepten, adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Een totaalaanpak dus, waarmee we maatwerk, duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden bieden. Op elk niveau. Voor nu en later.
CONTACTPERSONEN
Gosewin Bos
Businessmanager Sport
(06) 51 60 58 28
gosewin.bos@anteagroup.com
Aaldert Hooijer
Projectmanager Sport (Regio Noord-Oost & Zuid)
(06) 51 20 03 42
aaldert.hooijer@anteagroup.com
Henk Kool
Senior Adviseur Sport
(06) 10 89 39 01
henk.kool@anteagroup.com
Jaap Schuurman
Projectmanager Sport (Regio Midden)
(06) 53 41 87 47
jaap.schuurman@anteagroup.com
Floor Groeneveldt
Projectmanager Sport (Regio West)
06 20 13 45 10
floor.groeneveldt@anteagroup.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
De volgende genomineerde inspiratieprojecten komen er aan bod: het Witte Lint in Zutphen, het Bomencarré in Amsterdam en het Maanproject in Heerlen.
Lees meer
Aanleg vijf kunstgrasvoetbalvelden Deventer afgerond
In Deventer is onlangs de aanleg van vijf kunstgras voetbalvelden afgerond. In opdracht van de gemeente Deventer werden de afgelopen zomer door Antea Group vijf velden met kunstgras aangelegd.
Lees meer
Pieter van den Hoogenband en Richard van Hooijdonk sprekers Healhty Urban Future Event
Op donderdag 9 november 2017 houdt Antea Group samen met Croonenburo5 een inspirerend klantevent; Healthy Urban Future. Waar de nieuwste trends en technologieën omtrent wonen, werken en recreëren worden uiteengezet.
Lees meer
Dordrecht neemt nieuw waterveld op foamlaag in gebruik
De Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC heeft onlangs op feestelijke wijze een nieuw waterveld op een foamlaag in gebruik genomen. Het veld is een welkome aanvulling op de twee semi watervelden en twee met zand ingestrooide velden.
Lees meer
Tree Ground Solutions winnaar Boomproject van het jaar 2017
Tree Ground Solutions (TGS) is winnaar geworden van het Boomproject van het jaar 2017 met Het Maanplein in het Maankwartier Heerlen.
Lees meer
Nieuw kunstgras in Bathmen
In Bathmen (Overijssel) vindt op zaterdag 16 september de officiële opening plaats van het nieuwe kunstgrasveld van voetbalclub ABS. Het veld werd aangelegd door de Antea group.
Lees meer
Drie inspirerende boomprojecten
Het Maanplein in Heerlen mag dit jaar de titel ‘Boomproject van het Jaar’ dragen. De drie projecten uit de VHG-verkiezing passeren ook de revue tijdens de Boom Inspyratie Dag.
Lees meer
Antea Group onderdeel van tv-programma 'Doe maar Duurzaam'
Antea Group voert waterbodemonderzoek uit met een elektrische motor op de boot. Het televisieprogramma 'Doe maar Duurzaam' van RTLZ besteedde hier vorige maand aan.
Lees meer
MHC Daring Veendam kiest voor Edel Id Waterveld
MHC Daring te Veendam en Antea Group hebben onlangs een contract afgesloten voor het ombouwen van het huidige hoofdveld naar een Edel Id waterveld. De aanleg is inmiddels gestart; het veld wordt in september in gebruik genomen.
Lees meer
Nieuw kunstgrasveld voor Wijhe '92
Voetbalclub Wijhe ’92 krijgt deze zomer een nieuw kunstgrasveld. De renovatie van het hoofdveld is gegund aan Antea Group.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 12
Stop met het tellen van A'tjes en B'tjes
We zijn het misschien bijna vergeten, maar besteksvormen als frequentie- en beeldbestekken zijn ooit in het leven geroepen omdat dit de efficiëntste manier leek om de openbare ruimte te beheren, niet omdat gemeentes het leuk vinden om A’tjes en B’tjes te tellen.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
Op donderdag 26 oktober 2017 organiseren de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business voor de zevende keer de Boom Innovatie Dag. Vanwege het thema Bomen Inspyreren Mensen én vanwege de locatie, het Ebben Inspyrium in Cuijk, is dit evenement eenmalig omgedoopt tot Boom Inspyratie Dag.
Aannemer wint kort geding aanbesteding Opsterland
Bouma Sport en Groen heeft met een kort geding voor elkaar gekregen dat de aanbesteding van al het sportveldonderhoud in de Friese gemeente Opsterland opnieuw moet. De bieding van het bedrijf is ten onrechte terzijde gelegd.
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
'Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte'
Antea Group Sport is een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden. Het streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en milieu.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Inspyratieproject: groeiplaatsinrichting Maankwartier in Heelren, TGS
TGS, de gemeente Heerlen en engineer Antea Group hebben de afgelopen jaren de groeiplaats voor vijf honingbomen van Boomkwekerij Lappen voorbereid en ingericht op een van de daken van het project Maankwartier in Heerlen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7