Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Antea Group
Postbus 321
7400 AH Deventer
Nederland

Tel: +31 (0)570 67 94 44
Fax: +31 (0)570 63 72 27
E-mail: sport@anteagroup.com

KvK: 20133100

www.anteagroup.nl/sport
Antea Group Sport
Goede sportvoorzieningen zijn waardevol voor mens én omgeving. De ontwikkeling van toekomstbestendige voorzieningen is een veelomvattende opgave. Of het nu gaat om nieuwe sportsystemen, sportcomplexen of complete leisure-accommodaties; Antea Group creëert concepten, adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Een totaalaanpak dus, waarmee we maatwerk, duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden bieden. Op elk niveau. Voor nu en later.
CONTACTPERSONEN
Gosewin Bos
Businessmanager Sport
(06) 51 60 58 28
gosewin.bos@anteagroup.com
Aaldert Hooijer
Projectmanager Sport (Regio Noord-Oost & Zuid)
(06) 51 20 03 42
aaldert.hooijer@anteagroup.com
Henk Kool
Senior Adviseur Sport
(06) 10 89 39 01
henk.kool@anteagroup.com
Jaap Schuurman
Projectmanager Sport (Regio Midden)
(06) 53 41 87 47
jaap.schuurman@anteagroup.com
Floor Groeneveldt
Projectmanager Sport (Regio West)
06 20 13 45 10
floor.groeneveldt@anteagroup.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
CO2-neutraal trapveldje voor Breda
Antea Group Sport heeft in Teteringen, gemeente Breda, een kunstgras trapveld CO2-neutraal aangelegd. De fundering van het veldje bevat olivijn.
Lees meer
Tweekleurig kunstgras voor HSC '21
Voetbalclub HSC’21 uit Haaksbergen krijgt het modernste kunstgrasveld van Oost-Nederland. De club heeft met producent Edelgrass en leverancier Antea Group Sport overeenstemming bereikt over de aanleg van een tweekleurige kunstgrasmat.
Lees meer
Chili kiest Antea Group voor beweegbare brug Cau Cau
Antea Group heeft van het Chileense Ministerie van Openbare Werken de definitieve gunning ontvangen om met ingenieursbureau Len y Asociados een nieuw ontwerp te maken voor de dubbele basculebrug over de rivier Cau Cau in Valdivia, Chili.
Lees meer
Nieuw waterveld voor hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik
Hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik krijgt een nieuw , tweede hockeyveld. Na lang beraad is de keuze gevallen op een kunstgrasveld van Antea Group Sport met Edelgrass met het kunstgrastype Edelgrass ID.
Lees meer
Renovatie honk- en softbalveld van Orioles in Bergschenhoek
Na een gewonnen aanbesteding is Antea Group Sports gestart met de renovatie van het bestaande honk- en softbalveld van softbalvereniging Orioles in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland).
Lees meer
Zeewolde start met de aanleg van nieuwe atletiekbaan
Woensdagmiddag 1 november is het startsein gegeven voor de bouw van de atletiekbaan in Zeewolde. De wethouder gaf het officiële startschot voor de aanvang van de werkzaamheden.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Antea Group Sport start met aanleg kunstgrasveld DAW
Antea Group Sport is op vrijdag 27 oktober begonnen met de aanleg van een half kunstgrasveld bij voetbalvereniging DAW uit Schaijk.
Lees meer
Eindelijk nieuw kunstgrasveld voor VV Streefkerk
VV Streefkerk heeft onlangs een nieuw kunstgrasveld op het hoofdveld in gebruik genomen. Daarmee ging voor de club een lang gekoesterde wens in vervulling.
Lees meer
Uitbreiding hockeycomplex HCB Barendrecht
HCB Barendrecht heeft zijn hockeycomplex uitgebreid. De ambitieuze hockeyclub, die tot de zomer over te weinig velden beschikte, heeft het vernieuwde sportcomplex onlangs feestelijk geopend.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 13
Stop met het tellen van A'tjes en B'tjes
We zijn het misschien bijna vergeten, maar besteksvormen als frequentie- en beeldbestekken zijn ooit in het leven geroepen omdat dit de efficiëntste manier leek om de openbare ruimte te beheren, niet omdat gemeentes het leuk vinden om A’tjes en B’tjes te tellen.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Een balletje trappen op CO2-neutrale ondergrond
Aan de Ganzendreef in Teteringen, in de gemeente Breda, ligt een CO2-neutraal trapveldje, ontwikkeld door Antea Group Sport. Een deel van de lavafundering is vervangen door Carbon Fix, een gesteente dat de CO2-uitstoot niet reduceert, maar zelfs volledig opruimt.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
Op donderdag 26 oktober 2017 organiseren de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business voor de zevende keer de Boom Innovatie Dag. Vanwege het thema Bomen Inspyreren Mensen én vanwege de locatie, het Ebben Inspyrium in Cuijk, is dit evenement eenmalig omgedoopt tot Boom Inspyratie Dag.
Aannemer wint kort geding aanbesteding Opsterland
Bouma Sport en Groen heeft met een kort geding voor elkaar gekregen dat de aanbesteding van al het sportveldonderhoud in de Friese gemeente Opsterland opnieuw moet. De bieding van het bedrijf is ten onrechte terzijde gelegd.
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7