Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
RAMM B.V.
Merumerbroekweg 5
6049 CW Herten

Tel: +31 (0) 475 202 133
E-mail: info@ramm.nl

www.ramm.nl
OMSCHRIJVING
Ramm is nieuw. Maar Ramm is ervaren. Ervaren met machine-ontwikkeling, machinebouw en machineverkoop in de Europese markt. En dankzij die ervaring weet Ramm wat kwaliteit is en wat niet, wat werkt en wat niet, waar u trots op kunt zijn en waarop niet. En het allerbelangrijkste:
waarmee u geld verdient en waarmee niet.

Ramm biedt u machines van topfabrikanten uit Europa. Fabrikanten die de markt en de gebruiker kennen. Fabrikanten die trots zijn op de producten die ze bouwen zoals een maaiarm of een armmaaier. Die weten dat een machine meer is dan een éénmalige transactie en daarom topkwaliteit onderdelen gebruiken en vergelijkbare service verlenen. Minder biedt Ramm u niet aan. En daarmee is Ramm u graag van dienst.
Merken waar wij trots op zijn:

- Noremat
- Oeliatec
- Cancela
- Ferri
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Bergen op Zoom kiest voor CO2-neutrale onkruidbestrijding
De gemeente Bergen op Zoom heeft gekozen voor de CO2-neutrale onkruidbestrijdingsmethode met de aanschaf van vier Oeliatec Houat machines. Dit laat distributeur Ramm weten.
Lees meer
Ramm voegt Ferri-taludmaaiers toe aan programma
Ramm heeft overeenstemming bereikt met de Italiaanse fabrikant Ferri voor de distributie van op afstand bedienbare taludmaaiers in Nederland.
Lees meer
Sportbedrijf Rotterdam kiest voor Oeliatec
In de strijd tegen onkruid heeft het Sportbedrijf Rotterdam gekozen voor twee machines van nieuwkomer Oeliatec. De machines werden onlangs afgeleverd door importeur Ramm in samenwerking met mechanisatiebedrijf Dick Klok.
Lees meer
GVG Oliehandel in tv-programma 'Doe Maar Duurzaam'
Ernst van Gelder van GVG vertelt in de uitzending over de werkwijze van GVG. Verder wordt de Oeliatec Hoedic van importeur Ramm BV gedemonstreerd.
Lees meer
Noremat vernieuwt Magistra-armmaaier
Noremat heeft de Magistra-armmaaier vernieuwd. De machine is onder meer voorzien van nieuwe HDPE-afdekkappen en bumper, een nieuwe joystick en een verbeterde koelradiator.
Lees meer
GVG en Ramm organiseren demodag CO2-neutraal werken in de openbare ruimte
GVG Oliehandel en Ramm BV organiseren op vrijdag 15 december gezamenlijk een demodag in Eindhoven op Landgoed De Grote Beek.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Ramm en GVG Oliehandel maken onkruidbestrijding CO2-neutraal
Ramm en GVG Oliehandel slaan de handen ineen om de CO2-uitstoot bij onkruidbestrijding op verharding fors terug te dringen. Sinds 1 april 2016 is het niet langer toegestaan om chemische middelen hiervoor in te zetten.
Lees meer
Ramm Equipment brengt drie nieuwe merken naar de GTH
Wie de beurs bezoekt moet zeker ook de stand van Ramm Equipment bezoeken. Drie nieuwe merken in Nederland, drie nieuwe technieken en bovendien echt innovatief. Genomineerd voor het Gouden Klavertje Vier.
Lees meer
1 | 2
Ramm Equipment, de one-stop shop voor veiligheid, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid
Vorig jaar verschenen ze vanuit het niets, met merken waar tot op dat moment nog vrijwel niemand van gehoord had, met moeilijk uit te spreken namen. Maar wel machines die indruk maken. Op de GTH van 2017 wonnen ze het Gouden Klavertje Vier met de Oeliatec Mollen, een elektrisch aangedreven onkruidbestrijdingsmachine.
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Heeft de zelfrijdende bermmaaier de toekomst?
Bestuurders die met een trekker de weg op gaan, moeten ongehinderd zicht hebben op de weg, zo staat in de wet. Dat geldt ook voor bermmaaiers met een maaiarm in het zichtveld. Per 1 januari van dit jaar zijn overtredingen op die regel opgenomen in de boetecatalogus van de politie.
Van Nieuwenhuizen: 'Oeliatec komt met de eerste CO2-neutrale onkruidbestrijder'
Gerrit van Nieuwenhuizen, directeur van de nieuwe importeur van Noremat en Oeliatec Ramm, Equipment BV uit Herten, staat met zijn mededirecteur Jeroen van de Ven op de GTH-beurs met de Mollen ArtiFlex-kokendwatermachine van Oeliatec en met de zelfrijder VSV van Noremat.
'Wij willen de grootste worden'
Twee totaal onbekende bedrijven gingen met het laatste Gouden Klavertje Vier naar huis. Aan de ene kant het Franse Oeliatec, dat tekende voor een elektrisch aangedreven heetwater- annex hogedrukmachine, en aan de andere kant het nog geen jaar bestaand bedrijf Ramm van Gerrit van Nieuwenhuizen en Jeroen van de Ven, dat deze machine importeert voor Nederland.
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
1 | 2
FOTOREPORTAGE