Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Van Berkel Groep
Hoeves 10
5482 NL Schijndel
Nederland

Tel: 0413 36 32 59
E-mail: info@vanberkelgroep.eu

www.vanberkelgroep.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe productielocatie Acterra
Terra Viva laat weten dat het een nieuwe productielocatie heeft geopend in Sint-Gillis-Waas, nabij Antwerpen. Van daaruit is het mogelijk om producten af te halen – in aanvulling op locaties Deinze en Maaseik.
Lees meer
Belgische grastegels en grindgazon vinden nu ook in Nederland hun weg
Acterra is in België met zijn TerraViva-producten een sterke speler op het gebied van berijdbaar groen en Van Berkel gaat die in Nederland distribueren en produceren.
Lees meer
Nieuwe erkende verwerkers invasieve exoten
Er zijn zeven nieuwe partijen gecertificeerd als ‘Erkende verwerker invasieve soorten’. Dat meldt Branche Vereniging Organische Reststoffen in een blog.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Demodag Boomkwekerij 2017
Vrijdag 15 september organiseert Delphy in Zundert een Demodag Boomkwekerij. Hierbij worden diverse mogelijkheden ter verbetering van de bodem- en plantkwaliteit getoond.
Lees meer
Hoe realiseer je snel en eenvoudig een compleet stadspark?
In het nieuwe ‘pop up stadspark’ op GTH kan een gemeente een consortium inhuren, dat een oud industrieterrein, afgebroken fabriek of braakliggend terrein transformeert tot een stadspark.
Lees meer
Zes bedrijven inmiddels 'erkend verwerker invasieve exoten'
Om in aanmerking te komen voor certificering moeten bedrijven voldoen aan verschillende voorwaarden omtrent het composteerproces en de kennis van medewerkers.
Lees meer
Van Berkel Biomassa & Bodemproducten verwerkt invasieve exoten
Van Berkel Biomassa & Bodemproducten heeft het certificaat ‘Erkende verwerker invasieve exoten’, waardoor het ook invasieve planten mag composteren.
Lees meer
Van Berkel Biomassa & Bodemproducten toont bodemverbeteraars
Op de Boom Innovatie Dag toon Van Berkel Biomassa & Bodemproducten onder meer het recent geïntroduceerde Bomengranulaat Forte.
Lees meer
Rutger Hornikx nieuwe adviseur bodem & groen bij Van Berkel
Sinds 1 juni is Rutger Hornikx werkzaam bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten en Van Berkel Landschap & Infra.
Lees meer
1 | 2
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Belgische grastegels en grindgazon vinden nu ook in Nederland hun weg
Acterra en Van Berkel Biomassa & Bodemproducten kijken uit naar een mooie Belgisch-Nederlandse samenwerking, die op 1 januari officieel van start gaat. Acterra is in België met zijn TerraViva-producten een sterke speler op het gebied van berijdbaar groen en Van Berkel gaat die in Nederland distribueren en produceren.
Overzicht groeimedia
Doordat gewoon straatzand snel verdicht en arm is, kunnen bomen zich er niet in ontwikkelen. Daarom wordt bomenzand gebruikt. Dat is luchtiger, bevat meer voedingsstoffen dan gewoon zand en biedt genoeg stabiliteit om op te straten.
'We geloven dat bepaalde stromen beter gewaardeerd kunnen worden'
Vanaf drie locaties in Noord-Brabant produceert en transporteert Van Berkel Biomassa & Bodemproducten diverse hoogwaardige producten voor groeiplaatsverbetering voor onder meer bomen en openbaar groen.