Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Ekompany International
Verloren van Themaatweg 2a
6121 RG Born
Nederland

Tel: 046-7271000
E-mail: info@ekompany.eu

www.ekompany.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
Ekompany is een Nederlandse producent van gecontroleerd vrijkomende meststoffen (CRF) met eigen verkoopactiviteiten in West-Europa en het Verre Oosten. Ons team van professionals heeft toegang tot de meest recente kennis van ervaren specialisten binnen de chemische sector en de land- en tuinbouw en heeft tevens tientallen jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en leveren van speciale meststoffen en bijbehorende correcte advisering. Ekote Agriculture: voor landbouw teelten zoals mais, suikerbiet en aardappelen

Ekote Vegetables: voor volle grond gewassen zoals bloemkool, broccoli en prei

Ekote Fruit: voor zacht fruit, hard fruit en druiven

Ekote Ornamentals: voor containerteelt, potplanten en boomkwekerijen

Ekote Sport&Green: golfbanen, professionele sportvelden en openbaar groen
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Tonton Buxus overtuigd van Ekote-gecontroleerd vrijkomende meststoffen als complementaire meststof
Tonton Buxus staat sinds 2008 bekend als specialist op het gebied van de teelt van Buxus.
Lees meer
Najaarsbeurs Grootgroenplus al voor meer dan de helft volgeboekt
De inschrijving voor de 28e editie van Vakbeurs Grootgroenplus, die in oktober 2018 plaatsvindt, is in volle gang. De organisatie heeft al 150 bevestigingen binnen.
Lees meer
28 tot en met 30 november: Tuinbouw Relatiedagen Venray
Op de driedaagse beurs wordt dit jaar extra aandacht besteed aan twee onderwerpen: innovaties en waterzuivering.
Lees meer
23-26 januari: 36e editie IPM Essen
Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 januari vindt de 36e editie plaats van de Internationale Pflanzenmesse Essen (IPM).
Lees meer
Succesvolle vergelijkingsproef met Ekote
Plantenkweker Fokke de Boer hoefde in de twee maanden dat de proef liep niet bij te bemesten met in wateroplosbare meststoffen, en hij hoefde ook geen remmingsmiddelen te gebruiken.
Lees meer
Ekompany International breidt distributienetwerk verder uit
De uitbreiding stelt Ekompany in staat om aan de groeiende interesse in gecontroleerd vrijkomende meststoffen te voldoen.
Lees meer
Ekompany International nu RHP gecertificeerd
Ekompany International BV, producent en leverancier van gecontroleerd vrijkomende meststoffen (CRF), is nu RHP-gecertificeerd voor de tuinbouwbranche.
Lees meer
Ekompany introduceert Ekote Sport&Green Mini
Ekote Sport&Green Mini is een nieuwe productrange van gecontroleerd vrijkomende meststoffen.
Lees meer
Ekompany maakt doorstart
Het failliete kunstmestbedrijf Ekompany Agro BV uit Born maakt een doorstart. Het Chinese bedrijf Kingenta Ecological Engineering Group Co. Ltd neemt het bedrijf over.
Lees meer
Ekompany biedt productenrange voor golfbanen en sportvelden
Ekompany, Nederlandse producent van duurzame meststoffen, presenteert een reeks Ekote-producten geschikt voor het bemesten van golfbanen en sportvelden.
Lees meer
1 | 2
Tonton Buxus overtuigd van Ekote-gecontroleerde vrijkomende meststoffen als complementaire meststof voor vollegronds-sierteelt
Tonton Buxus staat sinds 2008 bekend als specialist op het gebied van Buxusteelt. De Buxus is in allerlei soorten en maten te verkrijgen bij het bedrijf van Ton Manders in Beek en Donk.
Uitstekende resultaten met nieuwe generatie gecontroleerd vrijkomende meststoffen voor de Boomkwekerij
De broers Willem-Jan en Arjan Verloop testten Ekote Ornamentals Plus op hun bedrijven, die gespecialiseerd zijn in het kweken van coniferen in potten. Specifiek gaat het om het ras Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii.
Nieuwe generatie gecontroleerd vrijkomende meststoffen voor golfbanen en sportvelden
Ekompany International, producent van duurzame gecontroleerd vrijkomende meststoffen, presenteert een nieuwe reek Ekote-producten, geschikt voor het bemesten van professionele golfbanen en sportvelden.
Nieuwe generatie gecontroleerd vrijkomende meststoffen voor golfbanen en sportvelden - made in Holland
Ekompany International, producent van duurzame gecontroleerd vrijkomende meststoffen, presenteert een nieuwe reeks Ekote-producten, geschikt voor het bemesten van professionele golfbanen en sportvelden.
Met RHP-certificaat ook toegang tot potgrondbedrijven
Onlangs mocht Ekompany International uit Born het RHP-certificaat in ontvangst nemen. Het bedrijf levert milieuvriendelijk geproduceerde, kwalitatief hoogwaardige meststoffen. 'We zijn erg blij met dit certificaat', zegt directeur Eric van Kaathoven.
De opkomst en tijdelijke ondergang van Ekompany
Eric van Kaathoven was er al jaren van overtuigd. De manier waarop in deze sector gecoate meststoffen worden gemaakt is te duur en vooral te weinig milieuvriendelijk. Een groot deel van de energie wordt ingezet om de kwalijke nevengassen die bij de productie vrijkomen af te vangen en te verbranden.
Ekompany en De Samenwerking betreden de sportsector
Marco Hut was jarenlang werkzaam als greenkeeper, totdat hij in 2006 de overstap maakte naar een adviserende en verkooprol. Na enkele jaren kwam hij terecht bij De Samenwerking, waar hij als adviseur sport & openbaar groen onder andere werkt met Ekote, een product van de Nederlandse producent Ekompany.
Efficiƫnter en milieubewust bemesten
EKompany Bemesten Agro cultuur Roparu