Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Treeport Zundert
Hofdreef 20
4881 DR Zundert
Nederland

Tel: 076 599 50 00
Fax: 076 762 01 30
E-mail: info@treeporteurope.com

www.treeportzundert.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Aftrap van samenwerking voor Brabantse boomteeltopleiding
Helicon, Prinsentuin en verschillende boomkwekers gaan gezamenlijk investeren in een Brabantse boomteeltopleiding.
Lees meer
Neuzen Treeport en alliantiepartners in dezelfde richting
Op 12 juli kwamen vertegenwoordigers van Treeport en zijn twaalf alliantiepartners bij elkaar in Zundert.
Lees meer
Update voor Treeportal: zoeksysteem uitgebreid
Treeportal, de aanbodsbank voor leden van coöperatieve vereniging Treeport Zundert, heeft per 1 mei een update gekregen.
Lees meer
Nieuwe directeuren achter Business Centre Treeport
BCT BV en BCT Partners BV, de bedrijven achter het Business Centre Treeport, worden met ingang van het nieuwe jaar geleid door Hans van den Biggelaar en Chantal van Kuyck.
Lees meer
Jubileumeditie GrootGroenPlus loopt vol
Van 30 september tot en met 2 oktober 2015 vindt de 25e editie van vakbeurs GrootGroenPlus plaats. Deze jubileumeditie lijkt nu al een succes te worden.
Lees meer
Groot Groen Plus 2014
Van 1 oktober tot en met 3 oktober vindt in Zundert de 24e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus plaats.
Lees meer
Meet & Green op 10 september in Zundert
Op 10 september 2014 zal op de locatie van Roelands Boomkwekerijen in Zundert een boomteeltevenement dat wordt georganiseerd door Cultus, Treeport Europe en Has Den Bosch.
Lees meer
Nieuwe schoffeltechniek met lucht blazer
In de regio Zundert worden de handen in elkaar geslagen in de zoektocht naar een duurzame onkruidbestrijding in het bos en haagplantsoen.
Lees meer
Vereniging Treeport Zundert gaat verder als coöperatie
De Vereniging Treeport Zundert houdt per 1 oktober op te bestaan en gaat vanaf dan verder als coöperatie. De nieuwe coöperatie staat open voor boomkwekerijen, handelsbedrijven en aan de boomkwekerij gelieerde bedrijven in West-Brabant en de Noorderkempen in België.
Lees meer
Door de donkere wolken van de stookhoop heen schijnt inmiddels volop de zon
Veel bedrijven in de boomkwekerijsector hebben de afgelopen jaren slecht gedraaid. Veel kwekers draaiden zelfs rode cijfers en besloten om hun plantschop aan de wilgen te hangen. Dat leidde er in Zundert zelfs toe dat in het vroege voorjaar alle overschot van bos- en haagplantsoen op een hoop werd geschoven en in vlammen opging.
Creëer het juiste team om je heen
De laatste jaren blijkt uit gesprekken met boomkwekers dat steeds meer van hen wel wíllen uitbreiden of specialiseren, maar niet weten hoe ze dat concreet vorm kunnen geven. Ook zitten veel bedrijven momenteel met het probleem dat ze niet weten hoe ze de managementstructuur zo kunnen opzetten, dat het bedrijf na een uitbreiding of specialisatie goed blijft draaien. De boomkwekerij zit heel duidelijk met een ontwikkelingsvraagstuk.>>>>
Meet & Green Zundert
Na de 'Duurzame innovatiedag 2012', die bij Ron van Opstal plaatsvond, heeft Treeport Zundert ook dit jaar het initiatief opgepakt om wederom een praktische demonstratiedag te organiseren. Dit keer vindt deze dag op 10 september a.s. plaats bij Roelands Boomkwekerijen BV in Zundert onder de naam 'Meet & Green Zundert'.
Treeport staat klaar voor de nieuwe economie
Na het besluit in februari van de leden van de Vereniging Treeport Zundert om hun organisatie om te vormen zal in september 2014 de eerste Algemene Ledenvergadering van de Coöperatieve Vereniging Treeport worden gehouden. Klaar voor de (door)start.
Alleen ga je harder, samen kom je verder *
Forum: De onderzoeksagenda van de toekomst, wie gaat die bepalen? . . . . .